pytanie dotyczy piasty cmp moon. mianowicie kupiłem ostatnio po (tak mi się wydaje) dość okazyjnej cenie kółka. Potrzebowałem czegoś na qr20 bo mam do założenia shermana no i czegoś mocniejszego od moich ditch witch'ów (które swoją drogą będą do sprzedania za niedługo;p) jak widzicie w opisie w piaście trzeba będzie wymienić łożysko. I teraz pytanie..w tej piaście są jakieś wianki z łożyskami? bo wiem że maszynówki się po prostu wybija a o kulkowych nie mam pojęcia. czy przypadkiem nie będzie trzeba wymienić całej piasty? bo znajomi mówili że jest takie prawdopodobieństwo.
aukcja wygląda tak:
http://www.allegro.pl/item1022047477_ko ... _moon.html
Piasta cmp moon
Jeżeli bieżnie się wyrobiły to pewnie by trzeba było nową piastę kupić.
Ja u siebie nie mam wianków.
Zanim bym kupił piastę to spróbowałbym poszukać odrobinę większych kulek. Być może będą pasować do rozjeżdżonej bieżni. Jak i tak już masz zmieniać piastę to czemu nie spróbować najpierw tańszego rozwiązania.
Ja u siebie nie mam wianków.
Zanim bym kupił piastę to spróbowałbym poszukać odrobinę większych kulek. Być może będą pasować do rozjeżdżonej bieżni. Jak i tak już masz zmieniać piastę to czemu nie spróbować najpierw tańszego rozwiązania.
-
- Kontakt: