Maribor - moja relacja
-
- Kontakt:
Maribor - moja relacja
Czesc;) prezentuje moja relacje z Mariboru. Moze szalu nie ma, ale staralem sie zrobic to najlepiej jak potrafie;)
http://www.pinkbike.com/video/139084
Pozdrower:)
http://www.pinkbike.com/video/139084
Pozdrower:)
-
- Kontakt:
Film, a raczej relacja bardzo dobra. Dużo jazdy, mało zbędnych ujęć. Podobała mi się różnorodność ujęć (miejsc z których filmowałeś). Przydatne też wszechobecne podpisy. Do techniki ujęć się nie będę przyczepiał bo wiadomo jak to jest kręcić w nachyleniu terenu, błocie, deszczu i wszystko na szybko. Nie wiem czy tak Ci wyrenderował program czy coś tam majstrowałeś ale w 9:58 jest ucięta muzyka. Może sztuczne przedłużenie utworu albo skrócenie?
Szkoda że Polacy mają takiego pecha (może sponsorzy nie dają odpowiedniej ilości pieniędzy na sprzęt?) że tak szlag trafia rowery. Skoro Jodko jechał na flaku tyle trasy to chętnie bym zobaczył jak wyglądało koło na mecie... pewnie do utylizacji ; )
Ode mnie piątka za relację, jeżeli uda Ci się być na kolejnych zawodach to z chęcią zobaczę kolejne. Tylko pytanie, film nagrywałeś w PAL DVD, 720p czy 1080p?
Szkoda że Polacy mają takiego pecha (może sponsorzy nie dają odpowiedniej ilości pieniędzy na sprzęt?) że tak szlag trafia rowery. Skoro Jodko jechał na flaku tyle trasy to chętnie bym zobaczył jak wyglądało koło na mecie... pewnie do utylizacji ; )
Ode mnie piątka za relację, jeżeli uda Ci się być na kolejnych zawodach to z chęcią zobaczę kolejne. Tylko pytanie, film nagrywałeś w PAL DVD, 720p czy 1080p?
-
- Kontakt:
Nagrywalem w AVCHD 1080i. Na pinka wrzucilem w 720p. Nagrywane bylo kamerą sony hdr tg3e. Jak ogarne budzetowo (bo jak narazie inwestuje wciaz w rower) to pomysle nad jakims 5d markII lub cos, ale to plany na przyszly rok:). Mam prawie godzine przejazdow zawodnikow non stop oraz troche ujec z "zaplecza". W 9:58 zauwazylem dopiero teraz... Zapewne wrzucając klip z rowerem Jullien'a musialem przyciac piosenke o jakies 0.1 sek. Dzieki za info i przydatny feedback:)
ogólnie fajne bardzo, ujęcia ok, widać że potrafiłeś znaleźć dobrze miejsce przy trasie itd. O jeździe to chyba nie trzeba pisać 
Ale coś mi przeszkadzało w oglądaniu i w połowie mniej więcej rozkminiłem co - przejścia między ujęciami są chyba zawsze identyczne (przejście przez czarny ekran), następnym razem stosuj bardziej różnorodne efekty i będzie dynamiczniej i mniej monotonnie - ale to taki drobiazg

Ale coś mi przeszkadzało w oglądaniu i w połowie mniej więcej rozkminiłem co - przejścia między ujęciami są chyba zawsze identyczne (przejście przez czarny ekran), następnym razem stosuj bardziej różnorodne efekty i będzie dynamiczniej i mniej monotonnie - ale to taki drobiazg

http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
-
- Kontakt:
miki_ck ok dzieki za info:) Tez myslalem nad roznorodnoscia, ale nie wszystkie przejscia jeszcze ogarniam, bo przesiadlem sie na Final Cut'a pro, a w nim troche dziwniej dodaje sie przejscia niz w premiere i przez to nie wszystkie chca mi "Wskakiwać"
ale wiesz kazdy film daje nowe doswiadczenia;) dziekuje za informacje zwrotną panowie!:)
p.s. sorry za "telepanie kamerą" i niektore ujecia z pupy, ale caly czas schodzilem i wychodzilem po trasie na zmiane i nie zawsze mialem czas szukac dobrego miejsca, bo zalezalo mi na nagraniu wszystkich zawodnikow ( plan zrealizowalem w jakichs 85%:))

p.s. sorry za "telepanie kamerą" i niektore ujecia z pupy, ale caly czas schodzilem i wychodzilem po trasie na zmiane i nie zawsze mialem czas szukac dobrego miejsca, bo zalezalo mi na nagraniu wszystkich zawodnikow ( plan zrealizowalem w jakichs 85%:))
-
- Kontakt: