Od poczatku
-
- Kontakt:
Od poczatku
witam,
jestem w trakcie skladania swojego ogiera, tzn zaczynam ... zakupilem jak narazie ramke ns bitch i amosia Rock Shox - Amortyzator DOMAIN 318 U-Turn 160mm no i teraz zaczynaja schody bo sam nie wiem co wybrac dlaej do podzespolow, hampel na tyl planuje wsadzic Hayes Stroker Trail ... ale i co dalej, panowie jaka korba, support przerzutki i cala reszta osprzetu by spasla ? rowerek z przeznaczeniem na freeride ... co poradzicie ?
jestem w trakcie skladania swojego ogiera, tzn zaczynam ... zakupilem jak narazie ramke ns bitch i amosia Rock Shox - Amortyzator DOMAIN 318 U-Turn 160mm no i teraz zaczynaja schody bo sam nie wiem co wybrac dlaej do podzespolow, hampel na tyl planuje wsadzic Hayes Stroker Trail ... ale i co dalej, panowie jaka korba, support przerzutki i cala reszta osprzetu by spasla ? rowerek z przeznaczeniem na freeride ... co poradzicie ?
-
- Kontakt:
Jamajka788 no to korby sainta ,heble avida elixiry ,napęd możesz kupić srama x9 ,kierownica np Easton ea70 albo sunline jakiś ,mostek hmm może jakiś funn lub race face ,sztyca easton i siedzenie już od Ciebie zalezy jakie chcesz moze być tioga .Jeżeli koła też chcesz kupić to mavick 729 ,piasty hope jak wyrobisz z kasą lub novatec jak nie albo chosen
a napinacz był dośc tani na rowerowym E.13

http://www.pinkbike.com/photo/2126625/
-
- Kontakt:
Wiec tak, posiedzialem troszke i wybralem taki osprzet, jezeli jest cos lepszego w tym przedziale cenowym to mile widziane linki 
Kierownica : Easton Vice AM
Mostek : NS Quark PRO
Manetki : Sram Trigger x5
Stery : BBB freeride 360
Korba : Truvativ Hussefelt 2.2 RG
Przerzutka tyl : Sram x9
PRZERZUTKA PRZOD : ?
Pedaly : HT Nano
Obrecz : Mavic en521 DISC
Piasta : Chosen da4352b 12x150mm
Kaseta : Sram PG-950 [sx5]
Co wy na to ?