Sram x5/x7 trigger gdzie w krk ?

xXRIDERXx
Kontakt:

Sram x5/x7 trigger gdzie w krk ?

Post autor: xXRIDERXx »

Gdzie w krk dostanę prawą manetkę sram triggger x5/x7 (8/9b) ?
mathieu_88
Kontakt:

Post autor: mathieu_88 »

xXRIDERXx czy tak trudno przejechać się po sklepach, albo poszukać na allegro?? TO JUŻ DRUGI tego typu temat założony przez Ciebie. Wcześniej nie chciało Ci się sprawdzić gdzie można kupić olej Motorex'a. Może jeszcze najlepiej, żeby sklep przyszedł do Ciebie...? W tamtym temacie się jeszcze powstrzymałem, ale tutaj już nie wytrzymałem! Jak potrzebuję części do rowerka to robię sobie rundkę po sklepach i szukam gdzie, co, jak i gdzie najtaniej :) A nie zakładam temat na forum. Jeszcze rozumiem jakby to była jakaś ciężko dostępna część... A to zwykła manetka Srama, która, podejrzewam, jest w większości sklepów w KRK.

Więc bardzo Cię proszę - odejdź od komputera, wyjdź "na miasto" albo najlepiej przejedź się na rowerze i poszukaj samemu. Bo niedługo doczekamy się tematu "Gdzie w krk mogę kupić dętkę do roweru". A jeśli jeździsz na rowerze tak jak szukasz manetki i oleju to chyba powinieneś zmienić forum, albo hobby. Tyle ode mnie.
[url]http://sroczka.pinkbike.com/[/url]
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

mathieu_88, pomijajac ze wiekszosc ja ma (ostatnio szukalem X.5 przerzutki .. hmm powiedzmy ze bylem w 7-8 sklepach i nie bylo..). To masz racje.. a w dodatku do tematu.. malo kto sprzedaje jedna manetke.. wiec nawet jak znajdziesz to male szanse ze sklep 1 sellnie
maxxis
Kontakt:

Post autor: maxxis »

bikershop na czarnowiejskiej
lubella
Kontakt:

Post autor: lubella »

mathieu_88 pisze:Więc bardzo Cię proszę - odejdź od komputera, wyjdź "na miasto" albo najlepiej przejedź się na rowerze i poszukaj samemu. Bo niedługo doczekamy się tematu "Gdzie w krk mogę kupić dętkę do roweru". A jeśli jeździsz na rowerze tak jak szukasz manetki i oleju to chyba powinieneś zmienić forum, albo hobby. Tyle ode mnie.
dobrze gada! dać mu wódki!!!
ODPOWIEDZ