Sram x5/x7 trigger gdzie w krk ?
Sram x5/x7 trigger gdzie w krk ?
Gdzie w krk dostanę prawą manetkę sram triggger x5/x7 (8/9b) ?
-
- Kontakt:
xXRIDERXx czy tak trudno przejechać się po sklepach, albo poszukać na allegro?? TO JUŻ DRUGI tego typu temat założony przez Ciebie. Wcześniej nie chciało Ci się sprawdzić gdzie można kupić olej Motorex'a. Może jeszcze najlepiej, żeby sklep przyszedł do Ciebie...? W tamtym temacie się jeszcze powstrzymałem, ale tutaj już nie wytrzymałem! Jak potrzebuję części do rowerka to robię sobie rundkę po sklepach i szukam gdzie, co, jak i gdzie najtaniej
A nie zakładam temat na forum. Jeszcze rozumiem jakby to była jakaś ciężko dostępna część... A to zwykła manetka Srama, która, podejrzewam, jest w większości sklepów w KRK.
Więc bardzo Cię proszę - odejdź od komputera, wyjdź "na miasto" albo najlepiej przejedź się na rowerze i poszukaj samemu. Bo niedługo doczekamy się tematu "Gdzie w krk mogę kupić dętkę do roweru". A jeśli jeździsz na rowerze tak jak szukasz manetki i oleju to chyba powinieneś zmienić forum, albo hobby. Tyle ode mnie.

Więc bardzo Cię proszę - odejdź od komputera, wyjdź "na miasto" albo najlepiej przejedź się na rowerze i poszukaj samemu. Bo niedługo doczekamy się tematu "Gdzie w krk mogę kupić dętkę do roweru". A jeśli jeździsz na rowerze tak jak szukasz manetki i oleju to chyba powinieneś zmienić forum, albo hobby. Tyle ode mnie.
[url]http://sroczka.pinkbike.com/[/url]
dobrze gada! dać mu wódki!!!mathieu_88 pisze:Więc bardzo Cię proszę - odejdź od komputera, wyjdź "na miasto" albo najlepiej przejedź się na rowerze i poszukaj samemu. Bo niedługo doczekamy się tematu "Gdzie w krk mogę kupić dętkę do roweru". A jeśli jeździsz na rowerze tak jak szukasz manetki i oleju to chyba powinieneś zmienić forum, albo hobby. Tyle ode mnie.