Witam, chciałbym pogadać, wymienić się informacjami poglądami, na temat tak niezwykłych rzeczy we wszechświecie jak czarne dziury, czytałem że według, naukowców, da się zaglądnąć, do wnętrza czarnej dziury, ale jest to bardzo obszerny temat, mnie ciekawi, co by się stało, jeśli (oczywiście jest to niemożliwe fizycznie)
Ale jeśli byśmy się znaleźli w jej wnętrzu, skoro zaginana jest przestrzeń i czas, i prawdopodobnie w samym środku niema czegoś takiego jak czas,w ogóle czytając tematy związane z czarna dziurą, porostu ten obiekt wykracza, poza ludzką wyobraźnie, to jest naprawdę niesamowite, że człowiek niemoże nawet sobie wyobrazić jak zmieniają się tam prawa fizyki.
Może podzielicie się jakimiś, ciekawostkami, opiniami, punktami widzenia,
Od siebie dodam, że dziś czytając pewny materiał związany z astronomią, natrafiłem na informacje mówiące, że w brew powszechnej opinii, nie wiem jak to w ogóle nazwać "coś" co nie przenosi Energi, ani masy może poruszać się z 10x większa prędkością niż prędkość światła.
Są to takie moje wywody, usłyszane gdzieś, i wpisane, tu, więc nie jest to może jakoś super rozwinięte, ale temat jak najbardziej Ciekawy, więc proszę się jak najwięcej udzielać.
A wracając do wierzeń majów,chciałbym żebyście się zapoznali z tym materiałem,
Jest on bardzo Ciekawy, dokładniej opisuje oco chodzi z rokiem 2012,
I mówi coś więcej na temat filozofii majów, a nie "byli Majowie i przepowiedzieli
Koniec świata, jakoś tam,zaleje na woda, albo pieprznie jakiś meteoryt "
Link nie jest związany z rowerami, więc myślę że podanie go na tym forum nie będzie jakimś strasznym występkiem
http://www.nieznane.pl/siedem-proroctw-majow,474.html
Nie myślcie że mam jakiegoś fiola na tym punkcie, po prostu rower chwilowo stoi, więc się wciągnąłem trochę głębiej w temat