Transition TR450 Skąd dostać ?
-
- Kontakt:
Transition TR450 Skąd dostać ?
Witam, od jakiegoś czasu poszukuje Transition Tr450 skąd mogę dostać rame. Nie chodzi mi tylko o Polske i jakie ceny
Ścigam się po lesie więc wiem co to hardcore dziwko. !
-
- Kontakt:
Nie za bardzo wiem o co Ci chodzi - listę wszystkich dystrubutorów masz na ich stronce. Z innych źródłeł PB,ebay...Jakie znowu ceny - nowej ramki, używanej,czy co???
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

dokładnie... wszystko jest na ich stronie. Jeżeli ma być z Europy to najbliżej i chyba najbezpieczniej u pepiczków (jeżeli chodzi o ewentualne wysyłki na gware). Oprócz tego zawsze możesz uderzyć bezpośrednio do nich ale musisz liczyć się z tym ,że dowalą ci cło w PL. Na PB i ebay czasami sie pojawiają... ale to rzadkośćnopainnogame pisze:listę wszystkich dystrybutorów masz na ich stronce. Z innych źródłeł PB,ebay...
Jakbym miał ze stanów brac to camp of champions ma kompletny rower na wypasie za 4000CAD i rame z damperem za 1900CAD. Lekko uzywane. Jezdzone mniej niz sezon bodajze, profesjonalnie serwisowane. Zlookaj profil na face jak cos. Chociaz to tylko 1000zl mniej niz oferta z czech wiec jak nie cały rower to wolalbym doplacic bo róznica na paczce jeszcze mniejsza wyjdzie.
w Czechach wychodzi około 7500-8000 w zależności od kursu więc 6500 to cena nawet ciut niższa niż w USA a tam zdaje się z tego co widzę też nie jest super łatwo ją dostać.
Orientuje się ktoś może czy tr 250 będzie cenowo niższy, ciut niższy czy wręcz przeciwnie? kręci mnie ta rama, geo dh przy mniejszej wadze i rozsądnym skoku, mógłby być to piękny rower, gdyby można byłoby go wziąć jeszcze ładnie pomalowanego /tr 450 w wersjach żółtej czy czerwonej nie przemawiają do mnie zupełnie/
Orientuje się ktoś może czy tr 250 będzie cenowo niższy, ciut niższy czy wręcz przeciwnie? kręci mnie ta rama, geo dh przy mniejszej wadze i rozsądnym skoku, mógłby być to piękny rower, gdyby można byłoby go wziąć jeszcze ładnie pomalowanego /tr 450 w wersjach żółtej czy czerwonej nie przemawiają do mnie zupełnie/
http://cgi.ebay.co.uk/2010-Transition-T ... tain_Bikes Co prawda używana no ale i tak cena w miarę.
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.