Zgubiłem trochę sterów FSA PIG PRO
Zgubiłem trochę sterów FSA PIG PRO
Naprawiałem rower u kolegi w garażu przez tydzien i zgubił mi jego dziadek dwie części.
Pierscien do nabijania na rurę sterową i najbardziej górną nakładkę co zakrywa górne łożysko. Moze sie da to gdzieś dokupić albo ma ktoś jakies zajechane i chciałby to opchnąć?
Pierscien do nabijania na rurę sterową i najbardziej górną nakładkę co zakrywa górne łożysko. Moze sie da to gdzieś dokupić albo ma ktoś jakies zajechane i chciałby to opchnąć?
aleś Ty leniwymysticar pisze:
snizy a kto jest dystrybutorem fsa na Polskę?

trochę droższe - to jest droższa wersja PRO, oscylują w cenie ponad 100 zł i są nie do zajechania - zakładasz i zapominasz o nich na dobre kilka lat, później ewentualnie wymieniasz standardowe łożysko maszynoweBikerJG pisze:snizy a ile te stery nowe kosztuja? Bo mi sie wydaje ze nie sa drogie, na poziomie 40-60zl?
ja za ten pierścień naprawdę zapłaciłem grosze... przysłali szybko w zwykłej kopercie za 2zł

snizy właśnie pytałem wujka google, ale jakoś nie mogłem nic znaleźć
, ale już mam -BDC-Bike Company. Jeśli chodzi o jakość sterów to potwierdzam. Są nie do zdarcia. Sam kupiłem takie z używane z ramą i jeżdżę już na nich 2 lata i zero problemów.
Tylko właśnie jeszcze poprzedni właściciel nie umiał się obchodzić dobrze ze śrubokrętem przy nabijaniu i wybijaniu pierścienia (chociaż jest szeroki jak cholera) i narobił strasznych rys i dziur. Ale skoro mówisz snizy, że jest okazja dokupić samą bieżnię to chętnie skorzystam

Tylko właśnie jeszcze poprzedni właściciel nie umiał się obchodzić dobrze ze śrubokrętem przy nabijaniu i wybijaniu pierścienia (chociaż jest szeroki jak cholera) i narobił strasznych rys i dziur. Ale skoro mówisz snizy, że jest okazja dokupić samą bieżnię to chętnie skorzystam

ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...