Zgubiłem trochę sterów FSA PIG PRO

mas1o
Kontakt:

Zgubiłem trochę sterów FSA PIG PRO

Post autor: mas1o »

Naprawiałem rower u kolegi w garażu przez tydzien i zgubił mi jego dziadek dwie części.

Pierscien do nabijania na rurę sterową i najbardziej górną nakładkę co zakrywa górne łożysko. Moze sie da to gdzieś dokupić albo ma ktoś jakies zajechane i chciałby to opchnąć?
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

mas1o mysle ze bedziesz musial kupic stery, nie dokupisz tego w sklepie napewno
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

mas1o mysle ze bedziesz musial kupic stery, nie dokupisz tego w sklepie napewno
ja dokupiłem:)

zapytaj mail-owo dystrybutora - ja u niego kupiłem, kontakt bdb, zapłaciłem dosłownie grosze za pierścień do nabijania
mysticar
Kontakt:

Post autor: mysticar »

snizy a kto jest dystrybutorem fsa na Polskę?
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

snizy a ile te stery nowe kosztuja? Bo mi sie wydaje ze nie sa drogie, na poziomie 40-60zl?
mysticar
Kontakt:

BikerJG kosztują około 110 zł.
Grygus
Kontakt:

Post autor: Grygus »

zależy gdzie znajdziesz, w jednym są za 130, w innym za 110, ja swoje kupilem za 90 zł :wink:
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

mysticar pisze:
snizy a kto jest dystrybutorem fsa na Polskę?
aleś Ty leniwy :) .... podpowiem google, jakbym pamiętał to bym napisał.

BikerJG pisze:snizy a ile te stery nowe kosztuja? Bo mi sie wydaje ze nie sa drogie, na poziomie 40-60zl?
trochę droższe - to jest droższa wersja PRO, oscylują w cenie ponad 100 zł i są nie do zajechania - zakładasz i zapominasz o nich na dobre kilka lat, później ewentualnie wymieniasz standardowe łożysko maszynowe

ja za ten pierścień naprawdę zapłaciłem grosze... przysłali szybko w zwykłej kopercie za 2zł :) zł więc byłem MEGA zadowolony
mysticar
Kontakt:

snizy właśnie pytałem wujka google, ale jakoś nie mogłem nic znaleźć :) , ale już mam -BDC-Bike Company. Jeśli chodzi o jakość sterów to potwierdzam. Są nie do zdarcia. Sam kupiłem takie z używane z ramą i jeżdżę już na nich 2 lata i zero problemów.
Tylko właśnie jeszcze poprzedni właściciel nie umiał się obchodzić dobrze ze śrubokrętem przy nabijaniu i wybijaniu pierścienia (chociaż jest szeroki jak cholera) i narobił strasznych rys i dziur. Ale skoro mówisz snizy, że jest okazja dokupić samą bieżnię to chętnie skorzystam :D
ODPOWIEDZ