1. 1100 to max. jak dołozysz 200 zl to kupisz juz race 2010 uzywke http://allegro.pl/boxxer-race-2010-i1205461191.html
2. pełen serwis u dystrybutora ( wymiana oleju, uszczelek) ok 200zl
3. w sumie to fajny wideł, za 1100 nic lepszegro raczej nie kupisz.
po 4. to on ma chyba jakas górna półke od starszego modelu, w sumie to chyba napewno nie od modelu 2009
groochas osobiscie miałem teama 08 i tez mi bardziej sie podobała praca niz w race 2010 ktorego teraz mam :], moze sie chłop jeszcze dotrze ;p
co nie zmienia faktu ze troche drogo
Jeżeli naprawdę jest w idealnym stanie, poza tym pokrętłem, to jak najbardziej tak. Jednakże ma jedną wadę. Wg mnie za rok czy dwa nie będzie warty więcej niż 1000zł.
Las3k_91 Ldz a bo ja wiem co z nimi jest nie tak ? Poprostu kiepsko działają, są mega twarde, stukają w nich tłumiki. Zaraz pewnie mi ktos napisze ze to kwestia ustawienia. A ja go pozdrowie Nie ma porownania np z race'm 2009 ktory dziala bardzo fajnie mimo ze ma te same wnętrzności.
groochas:
A miales do czynienia z Race 2010 1st, 2nd czy 3rd gen? roznica jest ogromna.
3rd pracuja wysmienicie, 1st mialy problemy z uszczelkami, przychodzily ze zbyt mala iloscia oleju itp. i pracowaly... dramatycznie.
quake ja jednak zostane przy swoim Race 2008, bo jedyny model z 2010 na ktorych jezdzilem i pracowal przyzwoicie to world cup. Moze na 2011 cos usprawnią te widelce.