Sekcja downhill kraków

Solny
Kontakt:

Sekcja downhill kraków

Post autor: Solny »

Witam,
Pisze z pytankiem czy w krakowie jest jakaś sekcja, klub downhillowy do którego mozna by się zapisać ??
Bede wdzieczny ze wszelakie info ...
pozdr
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

http://theoldpricks.com/news.htm
Zapraszam. Mamy delegatury na Mazowszu, Kujawach i oczywiście Małopolsce (Kraków, Myślenice).
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Solny
Kontakt:

Ale obawiam się, że ani pod względem wieku (wymagane 30lat) ani dorobku w potomstwie się nie kwalifikuję ;P.

Są ewentualnie jakieś inne kluby?? Nie chodzi mi nawet stricte o przynależność (bo czasami są wymagane ponadprzeciętne umiejętności) tylko, żeby się szkolić i nie śmigać samemu ??
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Solny do tego wystarcza KOLEDZY, nie trzeba sie zapisywac do klubu.
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

to sie nazywa potrzeba przynależności do grupy ;P
Zapisz sie do harcerstwa albo idź na oaze :twisted:
Solny
Kontakt:

...a ty do koła gospodyń wiejskich.
johnDH
Kontakt:

Post autor: johnDH »

Zamiast pieprzyć takie głupoty pomogli byście chłopakowi :x

Tu masz link do jednego z Krakowskich klubów rowerowych, mają sekcje DH.
http://www.klub-mtb.pl/
Goya
Kontakt:

Post autor: Goya »

Ja mam mieszane odczucia co do tego Krakowskiego Klubu. Chciałam się tam zapisać do sekcji DH dorosłych, jako, że nie znam zbyt wielu osób z którymi mogłabym poćwiczyć i pojeździć. W odpowiedzi dostałam, że zbiera się grupa i będzie pierwsze spotkanie. Niestety były to poza mną dwie babki, które chyba nie były nawet nigdy w górach na rowerze, więc prowadzący powiedział, że będzie to grupa XC rekreacyjna. Koszt miesięczny to 200zł. W tej cenie: treningi na siłowni i raz w tygodniu jazda. Więc sobie odpuściłam, szkoda mi płacić kasę, za treningi na siłowni i rekreacyjną jazdę, skoro za 200zł mogę sobie sama zrobić wypad na Turbacz i na pewno mniej mnie to wyniesie.

Czy ktoś z Was należy lub należał do tego klubu http://www.klub-mtb.pl/. Czy warto się tam zapisywać??
mkw
Kontakt:

Post autor: mkw »

Ja też myślalem o jakimś klubie, ale to w sumie trochę obciach na stare lata uczyć się jeździć na rowerze. Wyszło na to, ze kilka razy w tygodniu rano przed pracą jeżdże na Łopacie jak nikt nie widzi :) A na deser zjazd spod Piłsudskiego na Wolę Justowską.
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

Goya ( mkw) najprościej będzie jak wpadniesz w weekend na Żar , do Myślenic czy Kasiny i po prostu pojezdzisz , na pewno jeżeli kogoś poprosisz o oprowadzenie i pomoc , nie odmówi.
terk
Kontakt:

Post autor: terk »

mkw
Co to znaczy: "na stare lata"? Ja zaczynałem przygodę z fr jak miałem 37 lat, wieku 39 lat pierwszy raz wystartowałem w zawodach dh, a w tym roku, jako czterdziestolatek, regularnie się ścigałem. Też raczej rano brykam na rowerze, bo obowiązki rodzinne, praca itd., więc jak chcesz możemy się kiedyś umówić na wspólną jazdę, aczkolwiek mnie bliżej do Trupiego Lasu.
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

terk obłudniku .
terk pisze: raczej rano
raczej nad ranem :mrgreen: .
mkw
Kontakt:

Post autor: mkw »

terk pisze:Co to znaczy: "na stare lata"?
33
terk pisze:jak chcesz możemy się kiedyś umówić na wspólną jazdę, aczkolwiek mnie bliżej do Trupiego Lasu.
Łopate mam akurat po drodze do pracy, ale chętnie skorzystam z zaproszenia, bo Trupiego jeszcze nie widziałem. Odezwe się na PM. Dzięki.
Goya
Kontakt:

Post autor: Goya »

ravfr dziękuję z pewnością skorzystam:)

Fajnie wiedzieć, że nie jestem tu najstarsza hehe
mateusz54
Kontakt:

Post autor: mateusz54 »

a jakie inne liki do innych miejscowosci macie ??
ODPOWIEDZ