[Łódź] Duncon Tosa Inu stare

kubabike
Kontakt:

[Łódź] Duncon Tosa Inu stare

Post autor: kubabike »

Hej, przed kilkoma dniami skradziono rower duncon tosa inu, który składałem kilka lat temu szwagrowi a obecnie jezdzi na nim siostra. Rower skradziono z działki w Jeżewie (okolice Kęblin i lasu Szczawińskiego) Prawdopodobnie rower skradł "majster" zakładający kotkę brukową.
Niestety nie mam żadnego zdjęcia totez postaram sie opisać rower w miare dokładnie

Rama: DC Tosa Inu (stara generacja) z DNM Burner RC, kolor grafit metalik
Amor Marzocchi drop off z ETA czarny
Koła: piasty XT, Obrecze alexrims TD16, srebrne competiony;
korba LX na octalink, tylnia przerzutka XTR, Przednia XT;
Hamulce: P: Hayes hfx9 203mm, T: Shimano 475 160mm UWAGA przedni adapter jest srebrny - dorabiany u tokarza.
Mostek: Truvativ XR 75mm, sporo podkładek jest pod nim.
Kierownica: BBB Carbon;
Sztyca: kalloy srebrna, siodło damskie scott,

Z góry dziekuje za zwracanie uwagi. Rower jest dośc chrakterystyczny, gdyż jest w takim stanie jakby był nowy.
Pawel94
Kontakt:

Post autor: Pawel94 »

Znajdź osobę u której coś robi i powiedź o co chodzi, następnie poczekaj aż przyjdzie i złap skurkowańca to sobie pogadacie w cztery oczy trochę postrasz itp. itd. a jak nie możesz znaleźć osoby u której coś wykonuje to popytaj ludzi, znajomych złodziej jest ci znany tak że masz większe szanse. Pewnie dał komuś cynk że jest tam rower sporej wartości albo sam się zaczaił i podpierpapier rowerek. Rozglądaj się za tym człowiekiem albo za jego znajomymi, jeśli jego znajomy nie wie co wykręcił to cie spoko z nim skontaktuje np. pod pretekstem kostkę trzeba ułożyć. Działaj i nie poddawaj się, powodzenia.
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=58891
Moja maszina :D
DredziQ
Kontakt:

Post autor: DredziQ »

Jesteś pewien że to majster? Bo z tamtych okolic znam paru takich co mogli by rower ukraść. Popytam tam czy np nie mają jakiś części na sprzedasz. Jak coś dam ci info.
kubabike
Kontakt:

Post autor: kubabike »

DredziQ nie jestem pewien. Sprawe znam z drugiej ręki, jednak jako głw konstruktor roweru zaanagażowałem sie w szukanie. Jak coś się dowiesz masz ode mnie browara... od właściciela pewnie cos ekstra ;)
ODPOWIEDZ