Kilka pytań-rotor,singiel-STREET!
Kilka pytań-rotor,singiel-STREET!
Witam Panów i Panie :)
Mam do was kilka pytań, a mianowicie:
1. Jak sie spisuje v-breake na rotorze ? Czy nie pogarsza sie jego praca ? Chodzi mi o tanie v-ki :P
2. Jaki byscie polecili ten rotor ? Cos niedrogiego a dobrego ?
3. Jakie przełożenie w singlu ? Jaka korba ? Ile zebów ? Ile zebów z tyłu ?
4. No i takie pytanko na rozluznienie :P W Jibie pewnie każdy zauważył kilku fotografów... Czy niewiecie gdzie można znaleść ich fotki ? Napewno to bedzie lepsze od stopklatek :]
Z góry dzieki za wyczerpujące odpowiedzi ;] Papa...^-^
Mam do was kilka pytań, a mianowicie:
1. Jak sie spisuje v-breake na rotorze ? Czy nie pogarsza sie jego praca ? Chodzi mi o tanie v-ki :P
2. Jaki byscie polecili ten rotor ? Cos niedrogiego a dobrego ?
3. Jakie przełożenie w singlu ? Jaka korba ? Ile zebów ? Ile zebów z tyłu ?
4. No i takie pytanko na rozluznienie :P W Jibie pewnie każdy zauważył kilku fotografów... Czy niewiecie gdzie można znaleść ich fotki ? Napewno to bedzie lepsze od stopklatek :]
Z góry dzieki za wyczerpujące odpowiedzi ;] Papa...^-^
GG:3376530
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
1. nie wiem, ale jakbyś poszukał w dawniejszych postach, to tam pisali, że nie sprawdza się za dobrze
2. ogólnie to taki gyro xl w mkbike za 80 zeta, chyba tylko on podejdzie (ale piszę chyba)
3. mialem 38-16, mam 38-18 i ogólnie coś chyba w takich granicach, dosyć rozsądna kombinacja, korby nie wiem, domyślam się że tanie, to nie wiem, zależy czy tanie to 50 czy 200 :-)
4. Jak dobrze sobie przypomnę, to zdjecia robiła ogólnie Sarah Wixom, ale jak i gdzie szukać to ci nie pomogę
właściwie to wogóle nie pomogłem ;-)
pozdro
2. ogólnie to taki gyro xl w mkbike za 80 zeta, chyba tylko on podejdzie (ale piszę chyba)
3. mialem 38-16, mam 38-18 i ogólnie coś chyba w takich granicach, dosyć rozsądna kombinacja, korby nie wiem, domyślam się że tanie, to nie wiem, zależy czy tanie to 50 czy 200 :-)
4. Jak dobrze sobie przypomnę, to zdjecia robiła ogólnie Sarah Wixom, ale jak i gdzie szukać to ci nie pomogę
właściwie to wogóle nie pomogłem ;-)
pozdro
-
- Kontakt:
w bmxach na kilku rotorach sie bujalem. i te hamulce wogole nie dzialaja :| jezeli z vkami robi toto samo to ja dziekuje bardzo... jak ktos wyzej napisal dluga linka, ladnie zipami przypieta, zeby sie nie platala i wio... ja moge po barspinie w kazda strone zrobic i jest gites :}
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
jak bedziesz mial rotor to ustawiasz tak zeby bylo praktycznie zero luzy - musisz miec dosc mocno napieta sprezyne przy v-ce i bedzie super. ale jesli chodz o rotor w mtb to ciezko bedzi dobrac Ci dlugosci linek. musisz kupic prozzielnik linek nie oryg - jest nierozbieralny tylko fisbone'a ( chyba ) gdzie mozesz wsadzac dluzsze linki.
www.hcfr.pl !!
1.vki to zalezy od tego jak ustawisz jezeli dobrze to rotor nie psuje wogóle jakosci hamulców (polecam sie posmaruj w paru miejsach obrecz smoła chcwile popiszczy poteguje troche ale potem zyleta moje vki acera lapią lepiej niz nie jedna tarcza )
2.rotor fajny jest fishbone kosztuje ok 80 zł fajne jet to ze jest cały zamkniety ale juz za 40 zł dostanies jakis tam oryg jakos tak
3.ja w streetelegalu mam 32.16 i w zupełnosci mi wystarczy predkosc da sie osiagnac ale np w szklarskiej na trasie masakra była :D tak jak bys zjezdzal z góry na 1:1 krecisz i nic
2.rotor fajny jest fishbone kosztuje ok 80 zł fajne jet to ze jest cały zamkniety ale juz za 40 zł dostanies jakis tam oryg jakos tak
3.ja w streetelegalu mam 32.16 i w zupełnosci mi wystarczy predkosc da sie osiagnac ale np w szklarskiej na trasie masakra była :D tak jak bys zjezdzal z góry na 1:1 krecisz i nic
.................................. nic :/
-
- Kontakt:
ej a z innej paki.
w takim mongoosie ritualu jest 135mm miejsca na tylna piaste...to jest rozmiar bmx czy mtb??bo jak mtb to mozna by kiedystam zamontowac sobie przezutke itd.
ktos zna cene tego bika??
a wiecie ze cannondale chase najtanszy kosztuje 4900://///////sa cenki w mkbiku juz rowerkow freeride.smutno mi sie zrobilo
w takim mongoosie ritualu jest 135mm miejsca na tylna piaste...to jest rozmiar bmx czy mtb??bo jak mtb to mozna by kiedystam zamontowac sobie przezutke itd.
ktos zna cene tego bika??
a wiecie ze cannondale chase najtanszy kosztuje 4900://///////sa cenki w mkbiku juz rowerkow freeride.smutno mi sie zrobilo
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi