Kona Stab Supreme jaka sztyca?
Kona Stab Supreme jaka sztyca?
Witam, czy może mi ktoś powiedzieć jaka sztyce wsadzić do tej ramki chodzi mi o rozmiar i ewentualnie o polecenie czegoś godnego uwagi co można na szybko kupić przez allegro, z góry dzięki
-
- Kontakt:
wystarczy choć trochę poszperać .... http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=40337
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
szukam Panie Moderatorze i nadal nie widzę Stab Supreme
ale czaje o co chodzi wszystkie kony przynajmniej z listy maja sztyce 30 mm, ale akurat dzisiaj rano jeszcze tego nie wiedziałem, dobra sztyca będzie u mnie jutro, dzięki za pomoc

trzeba mieć suwmiarkę .... a linijką nie będę bo to wychodzi mniej więcej....
jhDh, weź suwmiarkę do reki i zmierz średnicę rury podsiodłowej (wewnętrzną) i szukaj sztycy z właśnie taką średnicą (zewnętrzną). Takie to trudne??
KHS dj100 - 26,8mm
Kona Shred - 30,0mm
Kona Scrap - 30,0mm
Kona Stuff - 30,0mm
Kona Cowan - 30,0mm
Kros Sign FR1 - 27,2mm
i gdzie tu jest Stab Supreme ? Zrozum KaKTuSSS chciałem mieć pewność że to będzie 30 mm a nie 29,2 czy jeszcze inaczej, to że akurat te 4 rowery mają 30 mm nie oznacza że akurat mój też tyle będzie miał, po to jest forum żeby sobie pomagać, a ja z tego korzystam, może kiedyś innym pomogę w tak samo śmiesznych problemach, a ja dopiero zaczynam
a wypowiedz Orzech55 z postu o sztycach daje mi tyle co nic, bo pierw pisze dobrze a potem sieje zamęt, a jak nie mam pewności to wole nie ryzykować
Kona Shred - 30,0mm
Kona Scrap - 30,0mm
Kona Stuff - 30,0mm
Kona Cowan - 30,0mm
Kros Sign FR1 - 27,2mm
i gdzie tu jest Stab Supreme ? Zrozum KaKTuSSS chciałem mieć pewność że to będzie 30 mm a nie 29,2 czy jeszcze inaczej, to że akurat te 4 rowery mają 30 mm nie oznacza że akurat mój też tyle będzie miał, po to jest forum żeby sobie pomagać, a ja z tego korzystam, może kiedyś innym pomogę w tak samo śmiesznych problemach, a ja dopiero zaczynam
a wypowiedz Orzech55 z postu o sztycach daje mi tyle co nic, bo pierw pisze dobrze a potem sieje zamęt, a jak nie mam pewności to wole nie ryzykować
-
- Kontakt:
Las3k_91 Ldz - weź czytaj ze zrozumieniem napisałem że Orzech55 pisze pierw ok a potem o europejskich wersjach, patrzyłem na wszystkie wypowiedzi,
mimo wszystko goście z kona stanęli na wysokości zadania, sztyce wysłali błyskawicznie + dokładnie wszystko wytłumaczyli, wielki plus dla nich za dobra robotę
mimo wszystko goście z kona stanęli na wysokości zadania, sztyce wysłali błyskawicznie + dokładnie wszystko wytłumaczyli, wielki plus dla nich za dobra robotę