Hej!!!!!!!!!!!! Ludzie pomóżcie mi nie wiem jakie kupić se ochraniacze mam 200zł i wciąż nie mogę dokonać wyboru. Czy 661 czy Fox już sam nie wiem!!!!!!!!!!(tyle tych firm) CZekam na wasze opinie o danych modelach!!!!!!!!!!!!!! Pomóżcie PLEASE
Ja na twoim miejcu kupił bym sixsixone race.Sam mam takie i jestem naprawde zadowolony, sa dosyc grube i swietnie trzymaja sie nogi.Jeszcze dodam ze jezdza w nich Steve Peat i Cedric Gracia!!!!
ja polecam 661 4x4, jeżdże w nich i bardzo dobrze chronią nogi.. Są warte swojej ceny.. Race lity też są godne uwagi ale w nich jeszcze nie jeździłemm..
Ja bym radził kupic 661 race a nie racelite.Zapłacisz 40zl wiecej a masz duzo lepsze ochraniacze.Kolega ma racelite i nazekał ze nie zginaja mu sie tak jak moje na nodze a powodem tego jest taki dziwny plastik wszyty miedzy plastik chroniacy kolano i plastik chroniacy piszczel.Pozatym 661 race sa masywniwjssze i lepij chronią. Pozdro!!
4*4 o jezu nie kupujcie tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mialem przyjemnosc w nich jezdzic jeden dzien (pozyczylem od kumpla) pogoda byla na bluze a w nich qrwa jest tak GORACO ze mozna sie zesrac!!!ponadto ledwo w nich jezdzil pare dni a one zaczely sie pruc,pelno nitek zaczelo puszczac! ODRADZAM!!!!
Natomiast Six six one Race Lite sa duuuuzo lepsze!Tez kumpel ma i bardzo sobie chwali,tez lada moment sobie je kupuje
Race (199zł) albo Race lite (150). Roznia sie "mocowaniem" do nowi. Race`y maja taka jakby nogawge pod kolanem (do okola stawu) i 2 rzepy na dole a race lite`y 3 na dole, 1 na gorze i 1 pod kolanem (taki miekki) mam race lite i sa ok. Wytrzymale, amortyzuja kontakt z ziemia i dobrze sie trzymaja
z ochraniaczy mi sie podobaja DAINESE Knee Guard Pro i wiem ze sa niezle ale drogie, z tanszych to FOX Standart Knee/Shin Guards http://skleprowerowy.com/index.php?cPath=75