Jaka rama jaki amor?

kodrzak
Kontakt:

Jaka rama jaki amor?

Post autor: kodrzak »

A więc tak dopiero zaczynam jeździć w DH w tej chwili składam rower i mam rame prodigyJohny Bravo i szukam do tej ramy amora tak gdzieś do 300 zł. Mam na oku Duro jedno półkowy z 130mm skoku jak na początek wystarczy? Nie wiem czy waga ma coś do tego ale jak coś to ważę 50kg. Na wakacje chcę kupić fulla tylko chce żeby rama była jak najmniejsza tak do 1500 zł i amor dwu półkowy też do 1500 zł (myślałem nad 888)
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

kodrzak skoro jesteś nowy to możesz nie wiedzieć, więc polecam użyć opcji SZUKAJ. Było mnóstwo tematów w których możesz znaleźć interesujące Ciebie informacje. Dla przykładu http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... t=rower+dh .
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
kodrzak
Kontakt:

Post autor: kodrzak »

Tylko że w tym temacie nie pisze o jakieś małej ramie. Więc jeszcze raz proszę o nazwę jakieś małej ramy (FULL) najlepiej żeby hmm nie była masywna
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

kodrzak to był przykład, tematów podobnych jest więcej, a więc .... szukaj .... a w międzyczasie może ktoś Tobie tu pomoże.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

Bullit S. Rama dla dzieci właściwie, wysoko suport, jeden zawias. Za 1500 spokojnie powinieneś znaleźć(tylko nie wiem czy S) z damperem.
ODPOWIEDZ