RS vivid air 2011 - jakies info ?
RS vivid air 2011 - jakies info ?
Wie ktos cos na temat RS vivid air 2011 ?? Ciekawi mnie ten damper ?? czy będzie bedzie, albo raczej nie bedzie działał jak fox ?? Cenowo pewnie ponad 2k, ale jestem na to przygotowany psychicznie ;D
mlynooo pisze:Ciekawi mnie ten damper ??
Nas pytasz czy Ciebie ciekawi?
Pewnie że tak.mlynooo pisze:czy będzie bedzie, albo raczej nie bedzie działał jak fox ??
Przepis na naleśniki:mlynooo pisze:Cenowo pewnie ponad 2k, ale jestem na to przygotowany psychicznie ;D
150 g mąki
1 łyżeczka cukru pudru
2 jajka
240 ml mleka
szczypta soli
3 łyżki roztopionego masła lub oleju
olej roślinny do smażenia
Wykonanie:
Mąkę przesiać, dodać cukier puder, jajka, mleko i sól. Zmiksować, przykryć ściereczką i odstawić na 30 minut. Przed samym smażeniem dodać do ciasta roztopione masło lub olej i wymieszać. Naleśniki można smażyć na suchej patelni (tylko pierwszego naleśnika usmażyć na oliwie) lub też wszystkie kolejne naleśniki smażyć na tłuszczu.
Ehh, co Mistrzowie robią ze mną

SegatiV a ty sie troche nie podjarałeś? Czy ja sobie jaja robie z twoich postów? Nie podoba ci sie to nie pisz, a nie pajaca strugasz bo ci sie nudzi.
tatuator a co ciebie "gościu" obchodzi czy ja jestem przygotowany finansowo? Pytam sie o damper narazie.
ps. widze ze tu pajacowanie to juz norma u regularnych uzytkownikow. Moze własnie dlatego poziom tego forum leci na psy...
tatuator a co ciebie "gościu" obchodzi czy ja jestem przygotowany finansowo? Pytam sie o damper narazie.
ps. widze ze tu pajacowanie to juz norma u regularnych uzytkownikow. Moze własnie dlatego poziom tego forum leci na psy...
-
- moderator
- Kontakt:
E tam, brak umiejetnosci poprawnego pisania i stawiania znakow interpunkcyjnych jest gorszy. Z pajacowania mozna sie posmiac, z posta napisanego w stylu 3 letniego dziecka juz mniej.mlynooo pisze:widze ze tu pajacowanie to juz norma u regularnych uzytkownikow. Moze własnie dlatego poziom tego forum leci na psy...
Zeby bylo na temat - Nie, nie wiem czy Cie ciekawi ten damper, jak rowniez nie wiem czy bedzie bedzie.
mlynooo hej, nie jestem jakimś tam szczekaczem.
Wbrew temu co myślisz, chcę żeby to forum podnosiło poziom, a tematy takie jak Twój na pewno nie poprawią tego, no chyba że mylisz poziom z "popularnością" gdzie każdy dzieciak będzie mógł bez ogródek wypisywać bzdury, do tego w nieprzemyślany sposób... Zastanów się czy Twój post ma jakikolwiek sens, potem przemyśl raz jeszcze, a na końcu zrób to ponownie, i tak za każdym razem kiedy masz ochotę zapytać czy coś Cię interesuje, itd.
<smok>, bamix71 sobie nie wyobrażacie jakiego ja sobie smaka zrobiłem ! Ale.. ! Na szczęście jestem przed śniadaniem !
Wbrew temu co myślisz, chcę żeby to forum podnosiło poziom, a tematy takie jak Twój na pewno nie poprawią tego, no chyba że mylisz poziom z "popularnością" gdzie każdy dzieciak będzie mógł bez ogródek wypisywać bzdury, do tego w nieprzemyślany sposób... Zastanów się czy Twój post ma jakikolwiek sens, potem przemyśl raz jeszcze, a na końcu zrób to ponownie, i tak za każdym razem kiedy masz ochotę zapytać czy coś Cię interesuje, itd.
<smok>, bamix71 sobie nie wyobrażacie jakiego ja sobie smaka zrobiłem ! Ale.. ! Na szczęście jestem przed śniadaniem !