Poszukuje Pracy !!!!!!
Poszukuje Pracy !!!!!!
poszukuje pracy w sklepie rowerowym mam doświadczenie jako sprzedawca i serwisant iż pracowałem w tej branży.
Proszę o jakiś kontakt :
509350552
Pozdrawiam
Łukasz Gąsłowski
Proszę o jakiś kontakt :
509350552
Pozdrawiam
Łukasz Gąsłowski
Witam dzięki za przeniesienie :0obesnie jeszcze pracuje w skl.rowerowym do końca miesiąca jak wiecie ten sezon dla sklepów z rowerami tradycyjnymi była lipa ze sprzedaż prze powodzie i warunki atmosferyczne i tym samy redukcja pracy.....a chciał bym znaleźć w tej samej branży bo sprawia mi to przyjemność i mam zajawkę na to:)
Wysłałem parę CV i się zobaczy..
dzięki za rade pozdrawiam
Wysłałem parę CV i się zobaczy..
dzięki za rade pozdrawiam
-
- Kontakt:
Gąska rosną sam jestem świadkiem. Pytałem ojca jak było choćby 10 lat temu a sam robiłem niedawno. Bez doświadczenia bez szkoły bez umiejętności do roboty za 2k miesięcznie w miasteczku z okolicznymi wsiami jak ktoś się umie zakręcić to znajdzie, a te 10lat czy 15 temu było betonem nie do przebicia. Btw Vat jest podatkiem konsumpcyjnym, im ktoś bogatszy i więcej "je" tym więcej daje, biedni niewiele dokładają bo mało kupują proste.
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
www.nocuje.net
-
- Kontakt:
Kamil89 - obczaj sobie to http://www.youtube.com/watch?v=hvl0lqhCVio i odpowiedz sobie na pytanie co wiesz o polityce w obecnym wydaniu, bo mi wydaje się że nic.
blackdemon - nie ma sensu kontynuować tej dyskusji, Gąska chciałby znaleźć pracę i tyle. Roztrząsanie tematu polityki na takim forum gdzie mało kto się nią interesuje jest bezcelowe.
blackdemon - nie ma sensu kontynuować tej dyskusji, Gąska chciałby znaleźć pracę i tyle. Roztrząsanie tematu polityki na takim forum gdzie mało kto się nią interesuje jest bezcelowe.