Kupił ramę na allegro i nie chce zapłacić
-
- Kontakt:
Kupił ramę na allegro i nie chce zapłacić
Witam mam oto taki problem.. wystawiłem tydzień temu ramę na sprzedaż koleś ją zalicytował i kupił.. Teraz gdy napisałem do niego i podałem mu nr konta itp.. stwierdził nie chce zapłacić za przedmiot.. Macie jakieś pomysły żebym mógł otrzymać pieniążki ??
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Miałem niemal identyczny problem. Do transakcji raczej nie dojdzie, więc jedynie co ci pozostaje to uprzykrzyć życie takim gnojkom. W moim przypadku koleś kupił ramę i potem nie chciał zapłacić twierdząc, że ją połamie po dwóch tygodniach (po co więc licytował ? nie wiem). Pisałem e-maile, na gg, i nawet go na naszej klasie znalazłem, gdzie udawał później, że mnie nie zna. Postraszyłem kretyna, że zadzwonie do jego rodziców i opowiem o całej sytuacji mówiąc, że sprawa może trafić do sądu itp. Dostał negatywa i zaakceptował wniosek o zwrot prowizji, przepraszając mnie za całą sytuacje. A ramę w międzyczasie wystawiłem ponownie, gdzie znalazła normalnego właściciela...
Pozostaje ci chyba jednie takie rozwiązanie problemu, jak napisali koledzy wyżej...
Szkoda czasu by to przeciągać...
Pozostaje ci chyba jednie takie rozwiązanie problemu, jak napisali koledzy wyżej...
Szkoda czasu by to przeciągać...
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To jedyne wyjście by odpuścić i wystawić przedmiot ponownie, ale niech gnojkowi zrobi się głupio, żeby nie robił takich sytuacji w przyszłości, by taki gość jak ja lub ty nie musiał zakładać tutaj takich tematówjestem12314 pisze:
BiałyMadball Tez go troche straszylem go sadem itp... Ale stwierdzilem ze nie ma sensu i wystawilem aukcje jeszcze raz smile

2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012