Witam stoje wlasnie przed wyborem kupna nowej ramy chodzi mi dokladnie o blinside 2011,ale obserwujac zdejecia w sieci caly czas nasuwa mi sie pytanie czy rama zniesie nie duze hopy az po lekkiie dh,czytajac o poprzednich rocznikach dalo sie wywnisokowac ze byla ona solidna krzepka rama z dobrymi katami do dh.co wiec myslicie o tym roczniku?prosze o pomoc
Póki co na 2011 są tylko tr450, tr250 i nowość do XC w postaci bandita. Blindside na 2011 nie został jak na razie zaprezentowany ,ale już wiadomo że będzie się różnił tylko malowaniem.
chce tylko wiedziec czy np jest to rama porownywalnie wytrzymala np ze stinky 07,niestety na zdjeciach wyglada troche cienko szczegolnie tylni wachacz,to mnie troche martwi,poki co mam okazje ja zgarnac juz w tym roku za przyzwoite pieniadze,wie ktos cos wiecej?
lubella, ze co? Bzdury gadasz. Juz jakis czas temu prezentowano blindside 2011 i jest to odchudzona rama, 2 regulacje skoku i chyba troche inna geo. Ogolnie ma byc z tego rama dla ludzi, którzy również podjezdzaja. Oni to nazywali extreme enduro czy jakos inaczej dziwnie. Blindside starego w ofercie zastepuje TR250. Teraz to rama bardziej w klasie nowego Uzzi czy ASX.
karkov zapoluj na 2010 jak chcesz rame katowac, a jak nie to TR250.
tak chetnie bym chcial 2010,ale tylko nowke,jednak tak jak myslalem rama moze byc troche slaba,ale spaced w gre nie wchodzi katowanie,poprtostu chce miec rower w miare uniwersalny ale zeby mi obstal w lekkim dh,fr bez meki w normalnej jezdzie