Sosnowiec - gdzie poszalec???

Master_G
Kontakt:

Sosnowiec - gdzie poszalec???

Post autor: Master_G »

czesc! kto mi powie gdzie w sosnowcu sa jakies fajne dropy i takie rozne fajne miejsca do szlenstw??? Thx
GG: 2462727 Pozdro:)
Tomesz
Kontakt:

Post autor: Tomesz »

quake ci powie,spytaj go.
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

fajne dropy??
tutaj sie skacze z dachow
miejsca do szalenstw??
milowice zniszczyli, za budowlanka zaczelismy(a raczej poison i woju zaczeli bo ja siedzialem zagipsowany) budowac dirt...ale nie wiem co z tego wyszlo...
gdzies byl northshore ale nie bylo mnie tam bo siedzialem w gipsie...
wiec sa 3 opcje:
a)Dorotka i Wojkowice
b)jedz w gory...
c)zaliczaj dachy etc.
najlepiej zagadaj na gg to wszystko ci powiem co i jak i dam namiary na kogos kto nie jest polamany(ja niestety jeszcze reki nie wyleczylem) lub kto ma rower...(a-gang i boxxer chyba zostaly sprzedane a poki nie kupie dh maszynki nie jezdze;])
to by bylo na tyle...moje gg 2923056
chevis
Kontakt:

Post autor: chevis »

Rok temu jak byłem w Sosnowcu,to na trasie Katowice-Sosnowiec na wysokości Auchana /na widukcie w lewo/ w takim lasku była traska ok 200m może więce,Było na niej parę hopek,dropik jakieś north shory,nawet sympatyczna miejscówa.
Master_G
Kontakt:

Post autor: Master_G »

hehe to ja sie zaczne rozgladac tylko najpierw musze amor dostac:)
GG: 2462727 Pozdro:)
=PoisoN=
Kontakt:

Post autor: =PoisoN= »

No wiec ta trasa o korej mówi chevis to własnie milowice ale juz jej nie ma a szkoda bo była calkiem niezła były dwa duble po 8 i 4m jeden dirt stolik i drop tak to wyglądało na wiosne ale wjechały H.....JE z buldozerem i wszytstko zrownali z ziemią.Jak ostatni tam byłem to pojawiło sie tam sporo tarseka ale raczej takich lipnych ale co kto lubi.W sumie to polatac mozna jeszcze na dębowej gorze sa tam dwie hopy 2m i 7m i nort shore. Na budowlance jest rozlatujacy sie dirt :) pozatym jeszcze na środuli mozna skakac sobie pod stokiem narciarskim.W zasadzie w sosnowcu nie ma jakiejs jednej konkretnej miejscowk a szkoda :/ (no i na sielcu pełno pozerów zawsze sie kręci)
Marc!n_
Kontakt:

Post autor: Marc!n_ »

sosnowiec biutfiul citi :D:D:D
co kraj to obyczaj.....my mamy dresików
dimitri
Kontakt:

Post autor: dimitri »

na milowicach tam są hopy juz male ale mi wystarczają bo ja zaczynam skakac a niechce sei porywac z motyką na slonce :):) wiec skacze tam to jest tak jak sie jedzie na wluwnej czerwonej trasie to są odjazdy na 3 traski z hopami jeda hopa taka duza co z niej nie skacze i na czerwonej tez jest jedna a wlasciwie 2 ale dla mnie za duze moze kiedys i na zielonej jest jedna odjezdzająca i jedna co z kumplem robie a poza tym co znam to jeszcze z e3 w innych miejscach na milowicach :arrow: :arrow:
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

dimitridobra ale mysle ze nie bylo warto odswiezac tematu sprzed 3lat.... a jesli to chciales zrobic to mogles cbhociaz w rocznice:p
xTasior
Kontakt:

Post autor: xTasior »

HAhahahaha ... a juz myslalem ze dowiem sie o jakichs miejscowkach _._

polecam dorotke w bedzinie,niedaleko a mozna posmigac,kilka trasek jest i hopek,ale to nie mnie pytac bo malo tam znam :)
...
ODPOWIEDZ