Manitou travis TPC+ 150 mocowanie tlumika
-
- Kontakt:
Manitou travis TPC+ 150 mocowanie tlumika
Mam mały problem z moim mańkiem a mianowicie jadąc zaliczyłem perfidnego dziobaka coś stuknęło nie wzruszony jechałem dalej i odkryłem ze amor nie ma tłumienia. Wróciłem do domu rozkręcam amor a tam śruba która mocuje pręt od tłumika do dolnych lag rozpadła sie :/ nie wiecie gdzie mogę dostać taka śrubę ew. dajcie namiar na dobrego tokarza w Krakowie, który mógłby mi taką śrube dorobić.
Sprawdź na tej stronce http://www.bigbike.opole.pl/pokaz.php?kid=19 maja tam tłumik do travisa to może śrubki też się znajdą:D a jakby nie było to można zadzwonić i się spytać:d a poza tym mają dużo innych :pierdół" tylko po prawej u góry w wyszukaj produkty trzeba wejść
"Bo DH jest jak F1 w wyścigach."
Podeślij fotkę jak ta śruba wygląda, jeśli masz jak. O części pytaj dystrybutora Manitou: http://www.rowery.com.pl/article.php?uid=1
-
- Kontakt:
Wiem że tej śruby nigdzie nie dostane i ratuje mnie jedynie tokarz, Mańka nie odpuszczę i muszę go naprawić bo to tylko mała francowata śrubka
Żeby nie zakładać tematu następnego... Powoli będę rozglądał się za jakąś alternatywą dla travisa. Pod uwagę biorę:
-66 rc2x, ich praca bardzo mi pasuje i to jest mój nr1 tylko obawiam się o ramę (amstaff je utrzyma??)
-Domain 115-160u-turn
-pike95-140u-turn, przy piku obawiam się że go zakatuje
Amor ma być używany fr/dh ważę 70kg i docelowo ma być włożony do amstaffa. Ktoś jeździł na Amstaffie z którymś z tych amorków?? ewentualnie cos innego w kwocie do 1200pln

-66 rc2x, ich praca bardzo mi pasuje i to jest mój nr1 tylko obawiam się o ramę (amstaff je utrzyma??)
-Domain 115-160u-turn
-pike95-140u-turn, przy piku obawiam się że go zakatuje

Amor ma być używany fr/dh ważę 70kg i docelowo ma być włożony do amstaffa. Ktoś jeździł na Amstaffie z którymś z tych amorków?? ewentualnie cos innego w kwocie do 1200pln
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: