Półka obija o ramę - problem
Półka obija o ramę - problem
co mam zrobic ??
- Załączniki
-
- obijka.JPG (29.07 KiB) Przejrzano 1814 razy
-
- ..
- obijanie paint 11.JPG (19.45 KiB) Przejrzano 1953 razy
-
- Kontakt:
Kuba94 pieprzenie. Masz wysoka głowke w ramie z dosc stromym katem, jesli to jest race, nie ride to kiera jest dosc wysoko. 3/4 ludzi ma nisko. Spróbuj, a potem zacznij narzekac. Jak ci nie spasi to kupisz sobie cos z 3 calowym wzniosem i bedziesz jezdzic jak na chopperze, po problemie.
btw. masz jakas fotke od przodu? Bo jedna rzecz mnie zastanawia ale mam wrazenie, ze brak snu mi sie do łba wkrada ostatnio.
btw. masz jakas fotke od przodu? Bo jedna rzecz mnie zastanawia ale mam wrazenie, ze brak snu mi sie do łba wkrada ostatnio.
faith to konstrukcja odwrotna do obecnych puszek po piwie, wgniota zrobić jest bardzo trudno, jakier do najwyżej można poodbijać.Dartmoor pisze:Cytat:
Naklej coś na ramę.
przy mocnym uderzeniu i tak będzie wgniot i to duży
Ale i tak nie raczej nie spełni to swojej funnkcji, chyba że to będzie spora ilość pianki + taśma izalacyjna ale jak to by wyglądało...
Dawaj niską półkę i do tego obróć sobie linki, geometrię będziesz miał tą samą, jedynie suport ze 2-3cm niżej