szymon102 Polc , Brook Macdonald i Luke Strobel. Evil ma pelnym team ew. moze kogos jeszcze wezma chodz watpie w to. Raczej zostanie tak jak jest . tak czy tak mieli dosc spory team bo bylo 5 zawodników , teraz bedzie 3 tak jak w np. Santa Cruz Syndicate
Bleee! Wcale mi sie to nie podoba;( Wczesniej jezdzil na jednej z najpiekniejszych ram na mega osprzecie, a teraz zarowno rama jak i osprzet mniej do mnie przemawiaja... Oczywiscie tutaj troche sie wyglupiam ale przejscie ze sponsoringu tld na foxa to juz porazka:( Nie podobaja mi sie ich ciuchy strasznie, za to tld to klasa sama dla siebie, a Steve byl wg. mnie jednym z najbardziej rozpoznawalnych zawodnikow w ich ciuchach:( Szkoda ale mam nadzieje, ze pomoze mu to w rozwoju kariery bo jezdzi pieknie i mega plynnie, podoba mi sie jego styl:D
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
Tym infem to pociśneli Ciekawe na czym Zink będzie śmigał tego slopa,bo chwilowo nic nie mają. ;o Ty to chyba jesteś kolejną osobą,która lubi płacić za znaczek i sika na napis TLD,bo ja tam nie widze dużej różnicy,czy TLD,czy Fox itd.
nopainnogame- nie sikam, o mnie sie nie martw:) Chodzilo mi wylacznie o aspekt estetyczny, grafika foxa mi w ogole nie pasuje i nie podoba mi sie, za to tld wg. mnie mieli(bo w tym roku tez padaka) najladniejsze z ciuchow. Poza tym jakosciowo fox tez troche od tld odstaje jak juz sie czepiamy. Mam koszulke foxa, ktora jednak dosc latwo sie zaciaga i wychodza nitki no i tld ma tez grubszy ten material co pozytywnie na wytrzymalosc wplywa.
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
;owar23 pomijająć fakt,że TLD wypuścił mase wzorów ala piżama.
Wracając do tematu - z checią bym zobaczył na żywo to nowe Devinci,bo wystarczą mi inicjały DW w tym projekcie. Co do samego Steve'a to na moje on jest mało rozpoznawalny - w sumie jeden mocny film go wypromował,bo tak to raczej chłopak gdzieś tam na uboczu jest.
nopainnogame no co jak co ale chlopak byl o krok od MS. Gdyby nie to ze spadly mu nogi na sciance (tak tak , spd'y by pomogly) to zdobyl by tytul a wtedy moglby isc gdzie by chcial , ale teraz widac ze znowu poszedl tam gdzie Gabe. Zreszta sa ''razem'' od czasu kiedy Steve jezdzil dla Cove. Wydaje mi sie ze zrobil lekki krok w tyl bo majac vice mistrza isc do zupelnie nowego teamu , tylko z jednym juniorem to tak troche dziwnie.
Zaborowski1 myślę ze on się podparł bo ślizgło go na bok na tych skałach, gdyby miał spd to by mógł całkiem stracić równowagę i się wywalić, a tak to jakoś to uratował. Tak ja to widzę, a oglądałem ten moment wiele razy. Zresztą nie ma co teoretyzować...po prostu nie każdemu pasuje spd i na odwrót