Wygląda na zadbany. Golenie jakby trochę przytarte ale w moich 888 na zdjęciach z lampą było tak samo a jak przyszedł to nic nie widać. Może to ten sam efekt to wyciąganie przez lampę bielizny spod ubrania(anoda sie przyciera tak że nie widać ale prześwituje już goleń spod niej).
Tak czy siak wg mnie całkiem dobra opcja ale trochę taniej.
Miałem Super T z tego samego rocznika i miałem dokładnie to samo. Z racji wieku (7lat) się wyciera, ale nie wpływało to jakoś znacznie na pracę, minimalnie był mniejszy poślizg
dloballfr2 pisze:pietryna aha 500zł mówisz że drogo. A ty ile byś za niego dał. A i ośkę dodaje do amorka.
Tak dokladniej rzecz biorac to 570, czyli prawie 600 zeta i gdzie masz napisane, ze on oske dodaje ? No chyba, ze sie przez pm pytales to spoko. Jak dla mnie cena nie jest strasznie wygurowana jak za taki amor. Zapoznaj sie jeszcze dokladnie ze stanem tych motylkow/zamykaczy od oski, bo rozne rzeczy sie z nimi dzieja
michalnz głupoty gadasz sam wiem miałem drop offa i miał bardzo dużą ruse na 5 cm i nic sie nie działo żadnych uszczelek nie szarpało ani oleju nie pluło przez 1.5 roku po wypadku (potem się poprostu obie zużyły) były wymienione na nowe i śmiga że aż miło
każdy junior ma, ale masz do wyboru tylko oryginalny na 4 śruby (nie taki jak d 888) lub jeden funna. Raczej bez sensu wydawać kasę na mostek do juniora jeśli nie ma go w zestawie