Taka opcja jest, że możesz wbić w górę jakieś zwykłe stery niedrogie, a zainwestować w jakieś 1,5 i wbić z nich sam dół. Dartmoor exile chyba jest dość w przystępnej cenie i spełnia swoje zadanie - to na dół.
Potrzebujesz stery 44/56mm, uważaj normalne 1,5 cala to 49mm. a najlepiej zadzwoń do cult-bikes ostatnio mieli takie stery za 170zł - pasuja do Glory, Faith i Session 88
Miałem ten sam problem ze sterami do scratcha , dolna miska ok 56mm (55,96) ( normalny 1.5 ma srednice 49,95) samą dolną miskę odrazu z redukcją pod 1.1/8 kupiłem w cultbikes(cane creek xx) , zapytaj moze jeszcze mają . Ja szukałem w kazdym sklepie w Polsce i jedynie oni mieli na stanie .
to ciekawe co piszecie o tapered. mam takową glówke w sxtrail i mi weszla na dół normalna miska 1,5 fsa pig. --wydaje mi sie ze w waszym przypadku,oprócz tego ze to 1,5 to w dodatku zintegrowane?? chyba dlatego jest większa śrędnica.
diskordia pisze:w sxtrail i mi weszla na dół normalna miska 1,5 fsa pig. --wydaje mi sie ze w waszym przypadku,oprócz tego ze to 1,5 to w dodatku zintegrowane?? chyba dlatego jest większa śrędnica.
dokładnie tak jak mówisz zs - zintegrowane stery. Do starych Glorek tez wchodziły 1,5 fsa pig