[Bochnia] Solny Downhill ZOSTAŁA ODWOŁANA
[Bochnia] Solny Downhill ZOSTAŁA ODWOŁANA
Witam dzwoniłem dzisiaj do dyrektora zawodów, poinformował mnie że zapisy zaczną się dopiero 1 Marca
-
- Kontakt:
@groochas : to ze niektorzy nie umieja sie zachowac, wcale nie znaczy, ze cala impreza to zło..... Tomek (organizator) to równy gość i stara sie zawsze ogarnąć temat tak dobrze jak tylko jest to możliwe. Ja go podziwiam, że dalej ogarnia temat, bo w zeszłym roku impreza została przerwana ze względu na Smoleńsk. Spowodowało to mega problemy, a mimo to ogarnął się. Jeśli nie podzielasz mojego zdania, to poprostu olej te zawody i tyle;) Ja nigdy tam sie nie schlałem i zabawa zawsze była 

Parking jest spory wiec nie bedziesz mial problemu. Rzeczy zostawia sie na swoich lozkach i tylko to co cenne nosisz przy sobie. Nie slyszalem zeby byly jakies przypadki kradziezy... A przejazd treningowy ze wzgledu na specyfike trasy jest jeden. I jedno przejscie trasa pieszo
http://picasaweb.google.com/LaunorFR
-
- Kontakt:
Re: [Bochnia] Solny Downhill W GRUDNIU
Z ogromną przykrością informujemy, iż 18.03 o godzinie 18:40 komitet organizacyjny postanowił odwołać zaplanowaną na kwiecień edycję 2011.
Jednocześnie pragniemy poinformować, że wszystkie 142 osoby zarejestrowane w systemie przyjmowania zgłoszeń w ramach rekompensaty otrzymają zniżkę w opłacie startowej w kolejnym terminie organizacji imprezy.
-----------------
mniej oficjlnie:
Moi drodzy, czasami tak jest, że trzeba podejmować trudne decyzje. Jedną z nich jest ta o odwołaniu kwietniowej imprezy. Ciężko też było ją przerwać z wiadomych względów w 2010 roku... Nie zawsze mamy na nie wpływ.
Nie pozwolimy Wam zapomnieć o Bochni i Kopalni Soli która gościła nas już trzy razy.
Impreza odbędzie się na zakończenie sezonu 2011.
Teraz macie okazję mnie za te zmiany trochę pobluzgać. Jeśli ktoś poczuje się przez to lepiej to zachęcam, bo przecież Solny Downhill nie powstał dla organizatorów, ale dla Was, więc macie prawo ponarzekać.
Jednocześnie pragniemy poinformować, że wszystkie 142 osoby zarejestrowane w systemie przyjmowania zgłoszeń w ramach rekompensaty otrzymają zniżkę w opłacie startowej w kolejnym terminie organizacji imprezy.
-----------------
mniej oficjlnie:
Moi drodzy, czasami tak jest, że trzeba podejmować trudne decyzje. Jedną z nich jest ta o odwołaniu kwietniowej imprezy. Ciężko też było ją przerwać z wiadomych względów w 2010 roku... Nie zawsze mamy na nie wpływ.
Nie pozwolimy Wam zapomnieć o Bochni i Kopalni Soli która gościła nas już trzy razy.
Impreza odbędzie się na zakończenie sezonu 2011.
Teraz macie okazję mnie za te zmiany trochę pobluzgać. Jeśli ktoś poczuje się przez to lepiej to zachęcam, bo przecież Solny Downhill nie powstał dla organizatorów, ale dla Was, więc macie prawo ponarzekać.
-
- Kontakt:
tomasz.ryncarz Oj tam bez przesady żeby od razu bluzgać na kogoś
Wielu może się wkurzyć, ale to nie zależy zbytnio od nich, moim zdaniem nawet jest to przywilej że w kopalni można pojezdzić
Dla pociechy mozna przygotowywać się cały czekający nas sezon, żeby pokazać się na Solnym z jak najlepszej strony 

http://allegro.pl/show_item.php?item=1818165286