Obrecz dt swiss ex 5.1 D, opinie.
Obrecz dt swiss ex 5.1 D, opinie.
Witam.
Chciałem się was zapytac jak z wytrzymałosca tej obreczy?
Można ja porównac np do navicka 721?
Chciałem się was zapytac jak z wytrzymałosca tej obreczy?
Można ja porównac np do navicka 721?
-
- Kontakt:
Nie do konca sie zgodze, ex 1750 uzywalem, kolega rowniez je mial i mimo ze lapaly wgnioty to dobrze zaplecione kolo na tej obreczy daje rade... przeciez wiecie ze mozna miec super obrecz, super piaste a slabe szprychy i zle zaplecione i kazda obrecz dlugo nie wytrzyma, chodz przyznam sie iz 721 jest dla mnie idealem 

Karpiel i Duncon to moje zycie
ja znow mialem 6.10D przez jeden sezon, nie miala zadnych wgniotow ani bić, jezdzona w fr, kupilem ja uzywana juz zapleciona w kole, teraz sprzedalem w zadowalajacej cenie, obecny wlasciciel tez zadowolony. Wytrzymala spor niedolotow, z duraczem nie miala zbyt milych chwil a jednak na traskach nie sprawiala nawet malych klopotow, od siebie moge polecic.
-
- Kontakt:
Mi z 6.1D spadła opona na wybiciu hopy. Bardzo szybko sie gniotła, a jezdzilem wtedy po płynnych trasach i wazyem kolo 60kg. 6.1 to wieksza wpadka niz 5.1 moim zdaniem bo ciezsza, a podobnie sie gniecie.lollex pisze: ja znow mialem 6.10D przez jeden sezon, nie miala zadnych wgniotow ani bić, jezdzona w fr, kupilem ja uzywana juz zapleciona w kole, teraz sprzedalem w zadowalajacej cenie, obecny wlasciciel tez zadowolony. Wytrzymala spor niedolotow, z duraczem nie miala zbyt milych chwil a jednak na traskach nie sprawiala nawet malych klopotow, od siebie moge polecic.
-
- Kontakt: