[RAMA] Transition dirtbag - jakie łożyska
[RAMA] Transition dirtbag - jakie łożyska
dobry
potrzebuję wymiary/nr łożysk do tranzystora oraz ile których wchodzi w ramę
uprzedzam że nie mam jak sprawdzić ponieważ one nie są dla mnie tylko dla kumpla któremu mam je zmienić a stare łożyska inteligentnie wywalił bez spisania nazw
potrzebuję wymiary/nr łożysk do tranzystora oraz ile których wchodzi w ramę
uprzedzam że nie mam jak sprawdzić ponieważ one nie są dla mnie tylko dla kumpla któremu mam je zmienić a stare łożyska inteligentnie wywalił bez spisania nazw
https://www.transitionbikes.com/Store/D ... 4692&P=612
Tutaj masz link do oryginalnego zestawu od Transition. Do zamówienia wystarczy karta kredytowa. Wysyłają do Polski bez żadnego problemu. Przy tak niskiej kwocie nie musisz bać się cła. Od niedawna mamy u siebie dystrybutora ,ale wątpię żeby mieli na stanie te łożyska.
Tutaj masz link do oryginalnego zestawu od Transition. Do zamówienia wystarczy karta kredytowa. Wysyłają do Polski bez żadnego problemu. Przy tak niskiej kwocie nie musisz bać się cła. Od niedawna mamy u siebie dystrybutora ,ale wątpię żeby mieli na stanie te łożyska.
większe łożyska to chyba 6903-2RS - Transition wsadza je chyba do wszystkich ram... mniejsze niestety nie wiem, bo w moim Doublu są tylko 6903... nie mam nawet kogo spytać, bo moi znajomi posprzedawali DirtBagi :/
najlepiej napisz maila bezpośrednio do Transition, niech podadzą Ci oznaczenia łożysk
najlepiej napisz maila bezpośrednio do Transition, niech podadzą Ci oznaczenia łożysk
43RIDE magazyn rowerowy
jedyne co znalazłem na ich stronie to PDF'a w którym pisze:
ale nic z tego nie ogarniam, nie jestem znawcą w tym temacie, moja wiedza zatrzymuje sie na zasadzie "łożysko wsadza sie o tu tak" 0.o podejrzewam że jeśli nie posiadam oznaczenia z łożysk to wystarczy mi wymiar ale z tego co tam napisali to nie ogarniam nic..
Version 2 & 3
• 30mm tool: 4x 6903 bearings
• 22mm tool: 4x 608 bearings
Hajdas, no to masz wszystko napisane... potrzebujesz 4 łożyska o oznaczeniu 6903 (17x30x7mm; wymiary wg google) oraz 4 o oznaczeniu 608 (8x22x7mm; wymiary wg google)... dodatkowo będziesz miał do wyboru rodzaj uszczelnienia (np. 6903-2RS), 2RS są stosowane fabrycznie przez Transition
43RIDE magazyn rowerowy