Ciekawe kto zrobil najwieksze jackassy???
Przysylajcie fotki linki byle co....... Bo ja juz tu na forum widzialem w zimie "opalajacych sie" w samej bieliznie oczywiscie! <lol>
Sam kocham Jackassy kilka razy juz je robilismy a ludzie patrzyli na nas jak na *******! Kiedys wpadlem na genialny pomysl...wozkiem sklepowym zjechac cala trase dh albo 4x :D...tylko ze tego nie zrobilem!
Ja w ostatni weekend podpielem sie linka holownicza, do samochodu kumpla. 15km na rowerze, przejechalem w 10minut (troche spalilem hamulce) Fajna byla reakcja ludzi, jak zapiepszalem przez miasto ;)
Teraz bede chcial w ten sam sposob pojechac ze 150km/h - ale juz w pelnej zbroji z integralem :D
Pozdrawiam
[quote="lukassszzz"]Ja w ostatni weekend podpielem sie linka holownicza, do samochodu kumpla. 15km na rowerze, przejechalem w 10minut (troche spalilem hamulce) Fajna byla reakcja ludzi, jak zapiepszalem przez miasto ;)
Teraz bede chcial w ten sam sposob pojechac ze 150km/h - ale juz w pelnej zbroji z integralem :D
Pozdrawiam[/quote]
My żeśmy odpierdzielali jackassa dwa dni temu. Loty w krzaki. Skończyło sie nieciekawie. Kumpel wskoczył w krzaka za którym był śłupek stalowy z łańcuchem. Wyrżnął centralnie zębami. Na szczęście skończyło sie sześcioma szwami o 2 w nocy 2cm dolnej wargi. Dobrze że zębów nie stracił czy oka.
A jeszcze na imprezie u kumpla wsiadała jedna osoba do wózka z supermarketu a reszta rozpędzała go na murku i gosć w wózku robił dropa na skarpe. Ile przeleciał zależało od szybkości. Potem rozpędzaliśmy i robiliśmy katapulte o krawężnik :) Na trzeźwo pewnie nikt by tego nie próbował bo po co. :)
Co do quilong'a ! niezly back flim, jackass tez ! A w prawym gornym rogu co leci??/
A_GANG KRK chetnie porobie jakies jackassy! Masz kamere czy cos tego typu??