Drugie pytanie to czy przerzutka tylna Dura Ace na 10 biegow bedzie dziala pod kasete Dura Ace 9 biegow? czy kaseta tez musi miec 10 biegow?
Jesli ktos sie na tym zna prosze zeby mi troche rozjasnil sytuacje

okay to zdecyduje sie tak jak mowisz 11-24 z przodu bedzie jeden blat ile zebow to jeszcze nie wiemzero100 pisze: zero100
podjezdzania prawie wogole tylko zjazd i roznego rodzaju skakanieSegatiV pisze:SegatiV
wlasnie patrze ze masz zebatke na sell RF na 36 zebow to chyba bedzie niezle wspolgraloKaKTuSSS pisze: KaKTuSSS
no okk 36t:)SegatiV pisze:SegatiV
Konkretnie, to 2mm, więc ocbSegatiV pisze:CHOCAPIC weź 36T, dlaczego? Bo to zawsze "kilka" milimetrów na minusie do "ziemi".
a ze tak jeszcze sie zapytam w DH 9 biegow to norma czy 10 juz tez smigaja? czy 8 najlepiej?:) w sensie chodzi mi o to jaka opcja jest najlepsza?uzurpator pisze: uzurpator
a ok dzieki:) a moze mi ktos jeszcze napisac co lzejsze? srubki aluminiowe czy tytanowe? bo stalowe odrzucam tak?:) chodzi mi osrubki do manetek przerzutki itd.pietryna pisze:pietryna
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość