[Ruda Śląska/Wirek] Kross hexagon + Bomber

kubuspunxdh

[Ruda Śląska/Wirek] Kross hexagon + Bomber

Post autor: kubuspunxdh »

10.04.2011 22:10 przyszedł do mnie sąsiad powiedzieć "masz otwartą piwnice" :| co mnie fest ale to fest wku*&^% ubrałem sie, lecę na dół licząc ze to nie moja.... jednak moja :| zniknął rower mojej żony kłódkę nie dali rady uciąć to ucięli ucho trzymające kłódkę :| ktoś wiedział po co idzie polowali na moją DBR`ke ( ta z podpisu ) ale szczęście ze w piątek nie chciało mi sie wracać na rowerze i zostawiłem sobie go na serwisie. Policja została już zawiadomiona. O
Opis roweru:
Rama: Kross Hexagon V4 czerwono srebrny rozmiar M
Amor: Marzocchi Bomber dolne golenie MX comp Górne z EXR ( 2 mechaniczne regulacje naprężenia ( górne golenie takie jak na tym zdjęciu http://www.pinkbike.com/photo/4476217/ cecha szczególna to przetarcie korony od pancerza hamulca tarczowego 2 takiego amora na pewno w Polsce nie ma.)
Kierownica: Zoom czarna połysk ( oryginalnie jest mat czarny )
Osprzęt: SHIMANO ST-EF50 (manetki) na kierownicy lampka Author Shot biała, pod siodłem czerwona ta sama, sztyca i siodło oryginalne, koła oryginalne, opony Maxxis Larsen TT 26X2,35, pedały platformy czarne ze stałymi pinami, do roweru zapięte było trzymanie siodełka dla dziecka z Hamaxa i torebka na drobne klucze pod górną rurą, przykręcony był też koszyk na bidon srebrny, na zdjęciu ze starym amorem, osłony na zębaki nie ma. Za wszelką pomoc w odnalezieniu moge zapewnic smaczny upominek w płynie w sporej ilości, znalazłem książke gwarancyjną numer ramy : LO51214575.
Zdjęcie ze starym amorem,
Zdjęcie ze starym amorem,
diesel2117
Kontakt:

Post autor: diesel2117 »

Daleko do nas nie ma, będziemy się rozglądać, jutro po egzaminach postaram się dać info w serwisach rowerowych ze zdejciem.
Dziękuj bogu, że nie chciało ci się wracać wtedy na twoim, i że go ci nie ukradli. co nie zmienia faku ze szkoda :(
http://allegro.pl/show_item.php?item=1818165286
boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

Bywam czesto w rudzie, mój ojciec tam mieszka (nowy bytom). Bedę sie rozglądał, powiem tez rodzince:)
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Trza się rozgladac :)

Wczoraj (sroda) na 3 stawach widziałem podobny set.
Ale wątpię , zeby to był ten bo jakiś taki koleś w wieku 34 lat , własnie jechał na podobnym ze starym bombardierem ;)
Ale na 90 % to nie ten.

Powodzenia w poszukiwaniach !
kubuspunxdh

Re: [Ruda Śląska/Wirek] Kross hexagon + Bomber

Post autor: kubuspunxdh »

wojtasu pisze:Trza się rozgladac :)

Wczoraj (sroda) na 3 stawach widziałem podobny set.
Ale wątpię , zeby to był ten bo jakiś taki koleś w wieku 34 lat , własnie jechał na podobnym ze starym bombardierem ;)
Ale na 90 % to nie ten.

Powodzenia w poszukiwaniach !
a nie było cos przemontowany pod sztyca pod siodłową ? bo było mocowanie z hamaxa a to dośc spory kawałek rzucający sie w oczy
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Oj nie jestem sobie w stanie przypomnieć ale chyba nie , przynajmniej nie zwróciłem uwagi.
Ale koleś mi akurat na mało podejrzanego wyglądał.
Ale rowerek od razy wpadł w oczy bo stary bombardier z przodu siedział :)
ODPOWIEDZ