Witam !
Zakładam temat na prośbę kolegi:
Około dwoch - trzech tygodni temu, zobaczylem dziwna plame na podlodze pod amortyzatorem, jak się okazalo puscil olej, po wymienie uszczelek i zalaniu olejem brak jest regulacji w tej goleni która się `wylała`. Czy jest opcja ze tlumik zostal zapowietrzony.? w ogole nie reaguje na regulacje szybkosci odbicia.
[Amortyzator] 888rc2x wyciek oleju, brak tłumienia
-
- Kontakt:
Tam tłumików nie da się zapowietrzyć. Z której goleni się wylała? Jak z lewej to może przy skręcaniu nie trafiliście iglicą z korka w iglicę tłumika.
Jak w prawej, to dolna regulacja - uszkodzenie mechaniczne, niewielka szansa na naprawę. Ponoć ktoś rozebrał ten tłumik i poskładał go do kupy później ale ja tego nie widziałem. Jak górna to powód może być ten sam co w lewej.
220ml oleju na każdą lagę.
Jak w prawej, to dolna regulacja - uszkodzenie mechaniczne, niewielka szansa na naprawę. Ponoć ktoś rozebrał ten tłumik i poskładał go do kupy później ale ja tego nie widziałem. Jak górna to powód może być ten sam co w lewej.
220ml oleju na każdą lagę.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: