Jaki jest rekord wysokości skoku, chodzi mi o różnicę między wybiciem a lądowaniem. Szukałem tych info to natrafiłem tylko na rekord prędkości oraz długości a wysokości nie udało mi się znaleźć. Mam nadzieję że pomożecie
W sensie wysokosci dropa? Bo wczesniej z twojego posta myslalem, ze o stepupa ci chodzi. Trudno o rekordach mowic. Jaw drop miał 17m ale nie zlądowany. Sender na Rampage podobno miał 12m.
Właśnie o taki rekordzik mi chodziło z tego co widzę nie ma jednoznacznie określonego rekordu. Oczywiście chodzi o zlądowany skok, a ten bourdona z nwd 7 nie był większy ? Mi chodzi ogólnie o wysokość nie ważne czy drop czy gap czy jeszcze coś innego
Sprawdza czy działają trybiki odpowiedzialne za racjonalne poczucie strachu i racjonalne myślenie. Jeśli nie działają, tłucze sie, w nadziei, że może zadziałają, ale nic to nie daje, wiec leci na lajcie, czysto refleksyjnie jaw dropa... proste....
Jaw drop był skoczony przez Simmonsa (18,35m), a rekord to nie jestem pewien rzekomo należy do pewnego ziomka z Francji w tym bikeparku z gigantycznymi dropami, to było dośc dawno bo chyba 2007 albo 2006 wiem że z przodu miał białe 888, ale jakoś takie skakanie na pokaz mnie nigdy nie jarało i się zupełnie nie interesuje, ten roadgap był niewiele mniejszy od jawa chyba też coś pod 18 m podchodziło ale wiem, że było mniejsze od jawa, ale to trzeba oglądac nwdki jakieś "out of scene" żeby się dokładnie dowiedziec z dialogów.