Witam wszystkich forumowiczów ,
wie ktoś może jaka będzie droga z krakowa/myślenic do wisły??
rano muszę skoczyć do krakowa
głównie chodzi mi o trasę
Balice>>Chrzanów>>Libiąż>>Oświęcim>>Kęty>>Bielsko Biała>>Jaworze>>Ustroń>>Wisła
lub druga droga
Myślenice>>Kalwaria Z.>>Wadowice.>>Kęty>>Bielsko B.>> Jaworze>>Ustroń>>Wisła
głównie chodzi mi o miasta Kalwaria Z., Wadowice, Oświęcim. Czy nie będą zakorkowane, czy będzie dobry przejazd??
Chodzi mi o beatyfikację, czy będzie dojazd dobry czy nie??
Dziękuję za wszytkie odpowiedzi
Droga do Wisły 1.05
-
- Kontakt:
W Kalwarii na pewno będzie przejezdnie, Wadowice też powinny bo lecisz obwodnicą a nie jedziesz przez centrum a tam będą uroczystości, wg mnie spokojnie przejedziesz przez Kalwarie, Wadowice, Kęty ale raczej proponowałbym z Andrychowa jechać na Czaniec a później Porąbkę bo jak ostatnio jechałem to jest objazd gdyż most zamknięty.
Rajsing 2011 http://www.pinkbike.com/photo/7198816/
gg:1037908
gg:1037908
-
- Kontakt:
Na odcinku z Kęt do Bielska jest zamknięty most w Kobiernicach i musisz objechać albo przez Kęty Podlesie i jechać do Bielska albo przed samym mostem będąc w Czańcu kieruj się na objazd do Międzybrodzia i później nie jedź do Bielska tylko jedź przez Międzybrodzie, Zarzecze, Łodygowice, Buczkowice, Szczyrk i Wisła.
Re: Droga do Wisły 1.05
Droga 52 (Kalwaria-Bielsko) zawsze sie korkuje w miastach a i poza nimi sa zawalidrogi jadace 50. Co prawda w niedziele jeszcze od biedy mozna wyprzedzac ale i tak jazda nia jest meczaca.
Najwygodniej i najszybciej w niedziele jechac autostrada prawie do Katowic. Potem Bielsko-Biała >Skoczow i Wisla.
Najtansza mozliwosc i najmniej nerwowa to przez Skawine i Zator a potem to w zaleznosci jak bardzo chce sie wam skupiac na mapie(Gierlatowice>wsie Nidek i Latonka najlepiej) dojechac do Kęt podlesia(zachdonia czesc Kęt). Tutaj uwaga, remontuaj glowne skrzyzowanie w KEtach w centrum wiec jechac obwodnica polnocna. Potem juz do Bielska. W Bielsku obwodnica polnocna (jeszcze w budowie wiec pojedyncze pasy ale w weekend nie ma ruchu) i Skoczow Wisla.
Najwygodniej i najszybciej w niedziele jechac autostrada prawie do Katowic. Potem Bielsko-Biała >Skoczow i Wisla.
Najtansza mozliwosc i najmniej nerwowa to przez Skawine i Zator a potem to w zaleznosci jak bardzo chce sie wam skupiac na mapie(Gierlatowice>wsie Nidek i Latonka najlepiej) dojechac do Kęt podlesia(zachdonia czesc Kęt). Tutaj uwaga, remontuaj glowne skrzyzowanie w KEtach w centrum wiec jechac obwodnica polnocna. Potem juz do Bielska. W Bielsku obwodnica polnocna (jeszcze w budowie wiec pojedyncze pasy ale w weekend nie ma ruchu) i Skoczow Wisla.