Canfield Jedi vs m6
-
- Kontakt:
Canfield Jedi vs m6
Jak w temacie mam 2 opcje na ramki co byście wzieli dodam ze candield jest 2010 na vividzie a m6 2009 na CC DB z tytanowa spreżynką.
[s]avid elixir R komplet igła 500pln+[b]FOX 40rc2 nowy 3000pln[/b]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
2011 chyba sie nie roznia wele trosze powyginana dolna rura poprawione geo nowe naklejki i 3 dziury na damper, pewnie mozna bardziej progresywna prace uzyskac,
co do vivida to jest po tuningu pod jedi, ogolnie ramka pochodzi z europejsiego teamu canfield, a oni maja amortyzacje od rs stąd vivid, z reszta damper jak nie podejdzie zawsze mozna wymienic.
wezme chyba canfielda bo jest nowy nie uzywany, powinien byc zwinniejszy a poza tym strasznie ciekaw jestem jak to dziala.
co do vivida to jest po tuningu pod jedi, ogolnie ramka pochodzi z europejsiego teamu canfield, a oni maja amortyzacje od rs stąd vivid, z reszta damper jak nie podejdzie zawsze mozna wymienic.
wezme chyba canfielda bo jest nowy nie uzywany, powinien byc zwinniejszy a poza tym strasznie ciekaw jestem jak to dziala.
Rozni sie. Inna geo i wlasnie regulacje skoku. Widzialem pierwsze wrazenia po przesiadce 2010-2011 i ludzie czuja roznice. Nie zeby 2010 nie byl dobry ale nie racjonalizujwojteqpiotrowski pisze:2011 chyba sie nie roznia wele trosze powyginana dolna rura poprawione geo nowe naklejki i 3 dziury na damper, pewnie mozna bardziej progresywna prace uzyskac,

-
- Kontakt:
spoko, spoko pewnie masz rację, w sumie nie czuję sie na tyle mocny w temacie żeby polemizować:) mam ndzieję że będe]ę zadowolony z ramki bo klamka juz zapadla, za ok 2 tyg rama bedzie u mnie w domu, jak zloze rower to sie moze nawet pochwalę na forum:) a jak bedzie z dupy to... ODDAJECIE MI KASĘ!!!:):D
Re: Canfield Jedi vs m6
Wybaczcie że odgrzewam kotleta ale po długim okresie czasu udało mi się wreszcie zarejestrować na Waszym szacownym forum
Faktycznie Schodek zakupił u nas najnowszego Jedi 2011, niektórzy z Was z tego co wiem mieli już okazję nim pojeździć, mam nadzieję że zrobił na Was dobre wrażenie

Faktycznie Schodek zakupił u nas najnowszego Jedi 2011, niektórzy z Was z tego co wiem mieli już okazję nim pojeździć, mam nadzieję że zrobił na Was dobre wrażenie