Koło S-Type Piasta Ns szprychy Dt - Ocena
Koło S-Type Piasta Ns szprychy Dt - Ocena
Ponieważ miałem kupić koło double track a istnieje możliwość kupienia koła Alexrims FD-26 Deore . jeżdżę Fr i lekkie Dh cena to 160zł uzywka . Czekam na wasze odpowiedzi . Opłaca się?? Edit@ Ewentualnie mogę kupić jakieś dobre koło Dh Fr (całe uzywane) do 230zł znajdzie się coś? czy lepiej znowu dozbierać 30 zł i za 260zł mieć kompletnego duble tracka nówkę z rowerowego .
1. Nazywaj sensownie tematy
2. Nie wiem co bierzesz ale nie rób tego jak piszesz post
Teraz do rzeczy, koło przód czy tył, jaka oś i jaki budżet.
FD 26 dobra do xc, enduro. W extremie na przód ewentualnie. Double track to relikt przeszłości a obecne obręcze oferują wytrzymałość na tym samym poziomie ale z wagą niższą o 200-300g.
2. Nie wiem co bierzesz ale nie rób tego jak piszesz post
Teraz do rzeczy, koło przód czy tył, jaka oś i jaki budżet.
FD 26 dobra do xc, enduro. W extremie na przód ewentualnie. Double track to relikt przeszłości a obecne obręcze oferują wytrzymałość na tym samym poziomie ale z wagą niższą o 200-300g.
Re: Witam mam pytanie o koło .
Okej jestem tutaj nowy , tematy od teraz będę nazywać sensownie . dysponuję kwotą 200zł . i chciałbym kupić całe używane koło . do Fr i lekkiego Dh. Ważę 60 kg 165 cm wzrostu . i również mam do rozważenia propozycję koła S-Type piasta Ns'a z jakimiś szprychami Dt i koło oczywiście na tył nie zależy mi bardzo na wadzę - 190zł . Czekam na odpowiedź i z góry dziękuję.
-
- Kontakt:
Re: Witam mam pytanie o koło .
Oj sorry . Tak się składa że akurat wychodziłem i starałem się napisać post przed wyjściem
Co do nowości to miesiąc to jest aż tak długo ? Sensownie zredaguję post? Ja nie chcę tutaj lekcji polskiego tylko dowiedzieć się czy opłaca się brać obręcz S-Type
Więc jako Kolego z forum , pomożesz ? Jestem ciekaw czy obręcz posłuży mi chociaż pół sezonu ... Ponieważ tak naprawdę jest to początek mojej przygody z Fr i Dh i szukam czegoś porządnego a zarazem wytrzymałego
Pozdrawiam .