[Rama] Norco Six - pęknięty wachacz
[Rama] Norco Six - pęknięty wachacz
Witam. Mam "mały" problem.
otóż dzis w lesie podczas uwielbianej przez nas wszystkich wspinaczki pod górkę, zauważyłem problem z kołem tylnym. początkowo myślałem ze jest to wina zbyt słabego dokręcenia go do ramy. Ale... co okazało się później, chwila ciszy i wielkie K***A złamałem ramę... Zdjęcia poniżej. Tylko nie wiem jak kiedy i gdzie:/ I teraz zapytanie do wszystkich. ma ktoś cała ta część na sprzedaż?? Ta co zaznaczyłem a nie wiem jak sie nazywa. z góry dzieki za pomoc.
otóż dzis w lesie podczas uwielbianej przez nas wszystkich wspinaczki pod górkę, zauważyłem problem z kołem tylnym. początkowo myślałem ze jest to wina zbyt słabego dokręcenia go do ramy. Ale... co okazało się później, chwila ciszy i wielkie K***A złamałem ramę... Zdjęcia poniżej. Tylko nie wiem jak kiedy i gdzie:/ I teraz zapytanie do wszystkich. ma ktoś cała ta część na sprzedaż?? Ta co zaznaczyłem a nie wiem jak sie nazywa. z góry dzieki za pomoc.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To norco musiałoby mieć co najmniej kilka wadliwych roczników bo widziałem fotki przynajmniej 20 ich ram z różnych lat, wszystkie pęknięte w tym miejscu.wojtasu pisze:A nie jest to przypadkiem ten wadliwy rocznik ?
Ten typ tak ma po prostu, chyba lepiej oddać do spawania w jakimś sprawdzonym zakładzie niż kupować nowy wahacz który najprawdopodobniej za jakiś czas też tak pęknie...
http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: