[Kraków] Kebab
-
- Kontakt:
[Kraków] Kebab
Od jakiegoś czasu powstaje nowa miejscówka - Kebab. Nie pytać o nazwę xD wymyślona została w Koninkach podczas wieczornych rozmów z wiśniówką w tle
mniejsza z tym... Na początku plan był taki że kopiemy super mega tajną traskę ale z racji tego że nie mamy zbyt wiele czasu i jest nas raptem parę osób do tej pory powstało kilka band jeden double kilka mniejszych hopek i tzw ,,cycki'' (bardzo fajna lajtowa hopka oparta na zwalonym drzewie) zostaje ona nijako odtajniona. Traska znajduje się w lasku wolskim tylko w zupelnie innym miejscu niż Łopata z o wiele większym nachyleniem. Nie ma to być lajtowe fr jak łopata a alternatywa dla niej do troszkę sążniejszej jazdy. Potrzeba nam osób z rydlami, łopatami siekierami i dobrymi chęciami aby stworzyć coś nowego i fajnego a zarazem żeby na tej miejscówce nie było takiego bydła jak niekiedy jest na łopacie :/ Kto ma chęci i zdrowe ręce dawać znać jakoś się ustawimy w większym gronie i pokopiemy coś wspólnie:)

-
- Kontakt:
Planujesz cos w piatek kopac? chetnie sie przylacze, i chyba nawet wiem gdzie :p
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W piątek jeśli nie pójdę do pracy to będę coś tam działać
a co do bydła to liczę na to że nachylenie i trudność w podprowadzaniu baja sprawi że sporo osób robiących chlewnik (tu chyba większość się zgodzi że mam na myśli pewnego emo osobnika) nazbyt wiele czasu tam nie spędzi poza tym nerwy i zasób mojej cierpliwości na parę osób już dawno mi się skończyły.

no zobaczymy czy to był dobry ruch z tym odtajnieniem - oby leśniczy nagle nie wparował na tą miejscówkę ujrzawszy wzmożony ruch w okolicy... ale nachylenie myślę, że zniechęci parę osób, bo to ma być trasa dla bardziej wymagających, a nie dla początkujących, a już zapowiada się całkiem nieźle
ja postaram się też być w piątek, ale nie wiem jeszcze czy roboty też nie będę miał.
Tak więc jak coś idziemy na "Kebaba" w piątek!

Tak więc jak coś idziemy na "Kebaba" w piątek!

Re: [Kraków] Kebab
Wpadam w piątek z łopatą :]
prace posuwają się w niezłym tempie, jak na tyle osób co robi jak na razie. Wszelka pomoc potrzebna- ręce do pracy, łopaty, grabie, zimne piwa, itp.
PS. kto z Was zostawił swój nr gg na Kebabie? zapomnieliśmy z Dziobakiem jej wziąć i tam została. Jutro od południa dalej kopiemy, jest pomysł, są chęci, ale ludzi i sprzętu nam trzeba!
PS. kto z Was zostawił swój nr gg na Kebabie? zapomnieliśmy z Dziobakiem jej wziąć i tam została. Jutro od południa dalej kopiemy, jest pomysł, są chęci, ale ludzi i sprzętu nam trzeba!
http://zetekfr.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No to nasz kebab zaczyna nabierać powoli mięska
Jedna nitka powinna zostać ukończona wstępnie w niedziele i podejrzewam że druga będzie o wiele bardziej rozbudowana:) Trzeba skończyć drugą nitkę wtedy weźmiemy się za górna bardziej lajtową (jeśli chodzi o stromizne bo kto powiedział że nie będzie sążnej hopki albo kilku
)część trasy. Z rzeczy najważniejszych to fajne, szybkie i ostre bandy, kilka fajnych profili, elegancki double HOPA NAD BANDĄ (mniejsza niż hopa nad bandAMI ale liczy się że jest) dwa step-downy. Jutro zapewne powstaną dwa alternatywne zakończenia nitki: pierwsze będzie wallem na wąwozie a drugie step-up na ścianie wąwozu i nitka otrzyma jeszcze jeden profil za wąwozem i hopke:) Ale żeby nie było tak pięknie i kolorowo... Potrzeba nam łopat, rydli, motyk, kopaczek, gracek wszelakiego sprzętu do kopania... Jeśli ktoś ma 3style do łopat bądź jest chętny zasponsorować (co nie zwalnia go z kopania) będziemy wdzięczni ponieważ mamy 3łopaty pękniete:/ jutro jestem od 10-11 Jeśli ktoś chce się dołączyć jutro to czekać na mnie na łopacie ok 10,30 to zaprowadzę:)

macie tutaj trochę zdjęć trasy: https://picasaweb.google.com/1161419982 ... ga-6jazzRA
http://zetekfr.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
Re: [Kraków] Kebab
ZAJEBISTE!!!!!! Kawał świetnej roboty
. Jak trochę pojeżdżę to tam muszę przyjechać. Po prostu genialnie xD