[Kraków] Kebab

DBKdziobak
Kontakt:

[Kraków] Kebab

Post autor: DBKdziobak »

Od jakiegoś czasu powstaje nowa miejscówka - Kebab. Nie pytać o nazwę xD wymyślona została w Koninkach podczas wieczornych rozmów z wiśniówką w tle :D mniejsza z tym... Na początku plan był taki że kopiemy super mega tajną traskę ale z racji tego że nie mamy zbyt wiele czasu i jest nas raptem parę osób do tej pory powstało kilka band jeden double kilka mniejszych hopek i tzw ,,cycki'' (bardzo fajna lajtowa hopka oparta na zwalonym drzewie) zostaje ona nijako odtajniona. Traska znajduje się w lasku wolskim tylko w zupelnie innym miejscu niż Łopata z o wiele większym nachyleniem. Nie ma to być lajtowe fr jak łopata a alternatywa dla niej do troszkę sążniejszej jazdy. Potrzeba nam osób z rydlami, łopatami siekierami i dobrymi chęciami aby stworzyć coś nowego i fajnego a zarazem żeby na tej miejscówce nie było takiego bydła jak niekiedy jest na łopacie :/ Kto ma chęci i zdrowe ręce dawać znać jakoś się ustawimy w większym gronie i pokopiemy coś wspólnie:)
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

Wpadnę to będziemy kopać ;D
LisuKrakow
Kontakt:

Post autor: LisuKrakow »

Planujesz cos w piatek kopac? chetnie sie przylacze, i chyba nawet wiem gdzie :p
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
wróżka_amelia
Kontakt:

Post autor: wróżka_amelia »

Odtajniając trase masz pewnosc ze bydło prędzej czy później sie zrobi, a trasa zapewne jest w okolicach nowego dh.
DBKdziobak
Kontakt:

W piątek jeśli nie pójdę do pracy to będę coś tam działać :D a co do bydła to liczę na to że nachylenie i trudność w podprowadzaniu baja sprawi że sporo osób robiących chlewnik (tu chyba większość się zgodzi że mam na myśli pewnego emo osobnika) nazbyt wiele czasu tam nie spędzi poza tym nerwy i zasób mojej cierpliwości na parę osób już dawno mi się skończyły.
jz-0207
Kontakt:

Post autor: jz-0207 »

no zobaczymy czy to był dobry ruch z tym odtajnieniem - oby leśniczy nagle nie wparował na tą miejscówkę ujrzawszy wzmożony ruch w okolicy... ale nachylenie myślę, że zniechęci parę osób, bo to ma być trasa dla bardziej wymagających, a nie dla początkujących, a już zapowiada się całkiem nieźle ;) ja postaram się też być w piątek, ale nie wiem jeszcze czy roboty też nie będę miał.
Tak więc jak coś idziemy na "Kebaba" w piątek! :mrgreen:
zetek
Kontakt:

Post autor: zetek »

ja też pewnie wpadnę, pójdę do szkoły zdać geo i wpadam!:D
http://zetekfr.pinkbike.com/
OwczarFR
Kontakt:

Post autor: OwczarFR »

Ja bede w piatek ale dopiero po 16 bo mam prace spoleczne w szkole.
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

DBKdziobak pisze:pewnego emo osobnika
Chłopcy, macie problem z jedną emo-pierdołą?
marcinmar
Kontakt:

Re: [Kraków] Kebab

Post autor: marcinmar »

Wpadam w piątek z łopatą :]
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

Właśnie ostatnio miałem zajęcia terenowe w Wolskim i patrzę i myślę " Co jest Ku..." skąd tu się wzięła trasa ;)
Pomógłbym, ale w piątek mam zajęcia do 2 i wolny od 3 jestem. Ale mogę pomóc mimo braku łopaty i innych dzid ;)
Slavvduro
michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

deviz prosze powedz mi czy ty jesteś na wydziale leśnym :D
Ja miałem tam zajęcia kilka dni temu z surowców. Podejrzewam nieśmiale 2rok GL :D
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

nie ;);)
UJ Wydz Chemii, ale botanikę tam miałem ;)
2 rok OŚ :)
Slavvduro
zetek
Kontakt:

prace posuwają się w niezłym tempie, jak na tyle osób co robi jak na razie. Wszelka pomoc potrzebna- ręce do pracy, łopaty, grabie, zimne piwa, itp.
PS. kto z Was zostawił swój nr gg na Kebabie? zapomnieliśmy z Dziobakiem jej wziąć i tam została. Jutro od południa dalej kopiemy, jest pomysł, są chęci, ale ludzi i sprzętu nam trzeba!
oliano_italiano
Kontakt:

Post autor: oliano_italiano »

Ja chętnie wpadne w niedziele, ale niestety brak lopaty... Jesli ktos bylby na tyle mily, to moge nawet pracowac za 2 ;D
gg: 5838449
DBKdziobak
Kontakt:

No to nasz kebab zaczyna nabierać powoli mięska :D Jedna nitka powinna zostać ukończona wstępnie w niedziele i podejrzewam że druga będzie o wiele bardziej rozbudowana:) Trzeba skończyć drugą nitkę wtedy weźmiemy się za górna bardziej lajtową (jeśli chodzi o stromizne bo kto powiedział że nie będzie sążnej hopki albo kilku :D )część trasy. Z rzeczy najważniejszych to fajne, szybkie i ostre bandy, kilka fajnych profili, elegancki double HOPA NAD BANDĄ (mniejsza niż hopa nad bandAMI ale liczy się że jest) dwa step-downy. Jutro zapewne powstaną dwa alternatywne zakończenia nitki: pierwsze będzie wallem na wąwozie a drugie step-up na ścianie wąwozu i nitka otrzyma jeszcze jeden profil za wąwozem i hopke:) Ale żeby nie było tak pięknie i kolorowo... Potrzeba nam łopat, rydli, motyk, kopaczek, gracek wszelakiego sprzętu do kopania... Jeśli ktoś ma 3style do łopat bądź jest chętny zasponsorować (co nie zwalnia go z kopania) będziemy wdzięczni ponieważ mamy 3łopaty pękniete:/ jutro jestem od 10-11 Jeśli ktoś chce się dołączyć jutro to czekać na mnie na łopacie ok 10,30 to zaprowadzę:)
zetek
Kontakt:

monster11pl
Kontakt:

Re: [Kraków] Kebab

Post autor: monster11pl »

ZAJEBISTE!!!!!! Kawał świetnej roboty :D. Jak trochę pojeżdżę to tam muszę przyjechać. Po prostu genialnie xD
tentego
Kontakt:

Post autor: tentego »

swietna praca! massive respect!!!

p.s.
przeslijcie na priv info jak tam dotrzec. dzieki!
ODPOWIEDZ