Chwaliłem jedynie elementy budowane przez Schodka, bo były świetne, chłopak nie dostał nawet koparki, a wybudował takie cuda... Przez cały sez. jeździłem tylko jego trasami, bo tylko one były przygotowane. A to że "elementy zostały" nie oznacza że są w super stanie, trzeba je poprawiać, dbać itd. Bez Schodka tego nie będzie, bo co poniektórzy mieli problemy ze zrobieniem porządnego profilu stolika (poprawiany 7 razy), to ze ostały się te elementy oznacza tylko to że człowiek za nie odpowiedzialny przyłożył się solidnie do ich budowy, tutaj trzeba zaznaczyć że nawet po zimie bandy itd. nie są dziurawe///Adamus pisze:Za czasów Schodek=Wisła chwaliłeś, a elementy z zeszłego roku są nadal więc nie za bardzo rozumiem.
Hmm, myślę że Stożek jest ciężką trasą, pełno luźnych kamieni, na których można się rozjechać dopiero będzie robić złe wrażenie... w dodatku bardzo techniczna i mimo wszystko trudna, bo najeżona korzeniami i szybka, a trasa z ostatniego Joy Ride to porażka totalna. Na Palenicy nie byłem jeszcze, w Koniknach również, więc nie powiem jak dla początkujących, może Szczyrk? górna część idealna na funn, potem trochę korzeni, ale wszystko przejezdne na LOW poziom, sam tam zaczynałem. Szkoda że Myślenice są nie czynne, bo tam to w ogóle ideał dla początkujących :Pkubuspunxdh pisze:pewnie by tak było ale jedzie z nami 4 "dziewiczych" ze ich tak nazwępoza tym lubimy na luzie pośmigać
wiem ze na palenicy fajnie jest ale jak zamknięta będzie polana to na 2 pozostałych "młodzież" sobie nie poradzi a tu chodzi o rozpoczęcie przygody przez nich i pokazanie tego "funn" a nie przerażenie ich
Czyli w pupie był, kupe widziałSegatiV napisał(a):"Serio, jedź lepie w Koninki czy na Polanice... "
SegatiV napisał(a):"Na Palenicy nie byłem jeszcze, w Koniknach również,"
dobre
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości