Witam ostatnio przygotwując sie do kupna pierwszego roweru natknąłem sie na coś takiego co o tym sądzicie i czy ogarnie coś wogóle .(wiem że to nie żaden spec czy giant) ale może na początek ? http://www.decathlon.com.pl/PL/rockride ... 173287821/#
Banan nie pitol ten rockrider jest nieźle poskładany i ładnie ogarnie wszystko. Jeśli z wagą nie oszukują to już w ogóle. A za 3000 to z nowych części złoży jakieś badziewie.
Z lekka mam mętlik w głowie z jednej strony już tak długo magazynuje tą kase i rozbijam sie po dropach na markokeszu więc chciałbym mieć juz coś fajnego a z drugiej strony nie chce kupic jakiegoś syfu
W DHtlonie masz o tyle fajnie że gwarancja obejmuje 99% zepsutych częsci, nie ważne czy padło bo było złe / słabe czy sam to rozwaliłeś bo ciągnąłeś rower po asfalcie. No chyba że jakaś aspołeczna ekipa na serwisie siedzi
Są wakacje ! berz się do roboty to kupisz bardzo fajną maszynke. Za 4000zł kupisz taki sprzęcior że to masakra. Potrenujesz jak załapiesz o co chodzi i ci się będzie dalej podobał ten sport to kupisz full'a itd.
to coś podobnego do polskiego Sign Fr2, co do firmy B'twin dawniej Decathlon to jest to dobra francuska firma tyle że nie aż tak popularna w Polsce, poprzednia wersja bardziej podobała misie kolorystycznie ( była cała biała, szkoda że nie ma czarnego :/ ) a co do części to są całkiem w porządku, mam nawet na kompie test z BikeBoard tego roweru. Ja bym brał bez obaw że wydaje kasę na syf