Mam problem odnośnie kupna roweru, a mianowicie za tydzień idę do roboty na całe wakacje i z urodzinami, świętami przewiduje zarobić ok 3000zł. Za rok też chce iść do pracy, bardziej zacisnąć pasa i 18-nastka

Dokładnie.Vin_OSW pisze:Za 3k to ja bym złożył jakiegoś wypasionego HT na używanych częściachPóźniej sukcesywnie wymieniał to co potrzebujesz
Tak przynajmniej nabierzesz techniki jakiejś. No i przede wszystkim mniejsza strata w razie jakbyś się rozmyślił
2półka do HT?Dh.Matt pisze:Może odrazu 2 półke kupić?
Taran96 pisze:2półka do HT?
Trochę mija się to z celem
Ty nie wiesz co piszesz :P Odradzasz 2 półkę a poźniej zapodajesz najwyższą 2 półkę jaką marcok wypuścił (pomijając SM)Taran96 pisze:Bardziej bym polował na np. RC jeśli chcesz amorka do 1k i 2półke.
Vin_OSW pisze:Ty nie wiesz co piszesz :P
Taa, odradzam. Owszem , ale skoro podał link z ósemkami to mu piszę co by było lepszym wyborem jeśli chce 2półke i idzie w kierunku 888 i ceną do ok. 1k.Vin_OSW pisze:Taran96 napisał(a):"2półka do HT?Trochę mija się to z celem"
Osobiście mam sram X-9.Dh.Matt pisze:. Jeszcze jaką brać przerzutkę, wolał bym sramy.
Za 140 zł ja kupiłem mało używaną X-9.Dh.Matt pisze:Przerzutke: x-7 - 140zł
Warto?Dh.Matt pisze:Manetke: x-9 - 100zł
Jak bedziesz zmienial na fulla to bez sensu. Kup tanią używaną ramę za 200zł (dragstar, dartmoor itp.). Dzięki temu zyskasz 1500zł na porządny amor który przyda Ci się do zjazdówki. Zamiast codów5 kup Sainty albo Hope'y. Co do przerzutki i manetki to kwestia gustu ale ja wybrałbym jakąś tańszą manetkę shimano i lepszą przerzutkę z krótkim wózkiem. Przemyśl to.Dh.Matt pisze:Policzyłem, że na:
Rame: Ns surge - 750zł
Amora: 66 - 800zł
Przerzutke: x-7 - 140zł
Manetke: x-9 - 100zł
Kasete: Sram PG990 - 50zł
Hamulce: Avid code 5 - 600zł
Suma: 2440zł
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość