kiedys juz zakladalem temat w sprawie amorka i wybor padl na Boxxera Race 2010 i jak juz pisalem tez gdzies tutaj

Bede kupowal nowe golenie do niego, ale jednak mimo wszystko nie mam juz do niego zaufania i raczej chce go wymienic na cos innego. Wsadzany bedzie do ramy Trek Session 88 2009, waga moja ok 85 kg (chociaz planuje zejsc przynajmniej do 80

PS: po wyzej opisanej przygodzie wchodza w gre tylko nowki.
Do tej pory myslalem zeby troche "glodowac" i dozbierac do foxa 40 2011, ale dzisiaj tez padla mysl ... a moze np 888 bo w obecnej chwili mozna je dosyc tanio wyrwac - mysle tu o roczniku 2009. Za cholere nie podoba mi sie ten kolor szary, ale coz.
I tutaj moje pierwsze pytanie: jest jakas duza roznica pomiedzy modelem rc3, a rc3 WC, bo wstepnie myslalem, ze bedzie to waga, ale wg producenta WC i tak to kloc?????
Pytanie 2: co powiecie o opcji rc3/rc3 WC i wsadzic do niego Protone air kit ???? Czy bedzie roznica rc3, czy rc3 WC przy protonie???? O tyle jest to dobra opcja ze amorek sporo spadnie na wadze, a przy takiej ramie nie byloby to zle.
Reasumujac: do czego sie sklonic:
rc3 09 ---- rc3 WC 09 ---- rc3 09 + Protone ----rc3 WC 09 + Protone ---- Fox 40 2011 (ale troche zejdzie czasu na dozbieraniu i dodatkowy koszt serwisu)
ew co innego polecilibyscie????
Dzieki znowu za pomoc