[gogle] Fox Main Encore, czy Thor Enemy '11

fbastek
Kontakt:

[gogle] Fox Main Encore, czy Thor Enemy '11

Post autor: fbastek »

Zastanawiam się, które gogle wybrać (tak jak w temacie). Wcześniej jeździłem na Smith Piston - pomimo tych szyb, które miały nie parować i tak parowały. Jak to wygląda w tych goglach? Które lepiej leżą w kasku 661 Evo i jaki jest kąt widzenia?
tosiekDH
Kontakt:

Post autor: tosiekDH »

polecam foxy ;) nie parują mi, dość szerokie pole widzenia :D
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=60954
[S] koło , kiera, mostek
don corneo
Kontakt:

Post autor: don corneo »

Ja mam Thory i do Evolutiona pasują elegancko, widoczność też całkiem niezła. Parują.
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Kiedy Ci gogle parują - podczas jazdy,czy jak ? Podczas podchodzenia parowały mi każde,czy to Smith,Fox,czy Oakley - możesz psikać antyfogiem,ale u mnie po 3 godzinach jazdy,gdy do tego teraz jest tak ciepło i bucham jak lokomotywa to nic w sumie nie daje
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Smith Intake jak się jedzie w dół nie parują bo mają takie plastiki co łapią powietrze i ja to czuję.
fbastek
Kontakt:

Post autor: fbastek »

Okej Thory parują, ale istotne jest to, czy podczas zjazdu, czy podczas wchodzenia? Bo podczas wchodzenia wydaje mi się, że jest to nieuniknione.. W końcu wychodzą z każdego poty, musi gdzieś to wyparować i szybka zaparuje. Jeżeli nie parują podczas jazdy w dół w upalny dzień, to myślę, że będą dobre. : ]
don corneo
Kontakt:

Post autor: don corneo »

Parują podczas wchodzenia co jest oczywiste i gdy się zatrzymasz mocno spocony i postoisz chwilę. Podczas zjazdu jeszcze mi nie zaparowały. Jest jakaś tam wentylacja wydaje się że całkiem wydolna. Minusem jest to że guma się zmechaciła bardzo szybko. Generalnie są ok i mogę polecić.
ODPOWIEDZ