PITBULL 2004/HAWK PRO TEAM dual
PITBULL 2004/HAWK PRO TEAM dual
tak jak w temacie!!! ktróą ramkę vbyście wybrali????
jezeli macie jakieś fajne ramki do sprzedania w tm przedziale cernowym to walcie do mnie na gg:2951880 albo na kom 602721624!!!!
pozdROWER/POSTI-vivabiker
jezeli macie jakieś fajne ramki do sprzedania w tm przedziale cernowym to walcie do mnie na gg:2951880 albo na kom 602721624!!!!
pozdROWER/POSTI-vivabiker
http://www.postiDHbiker.of.pl/ <-moja www gorąco zapraszam!!!
haft jest strasznie niski :/ i taki jakis pudełkowaty choc nie ublizam tej ramie nie jezdziłem wiec nie wiem. drop outy są jakis delikatne z wygladu ale da sie zyc :D:D
Wolałbymbym pitbulla całkiem fajna ramka :) tylko chyba troche ciezka....
haft-pitbull
0 - 1
:D:D
Wolałbymbym pitbulla całkiem fajna ramka :) tylko chyba troche ciezka....
haft-pitbull
0 - 1
:D:D
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
bez przesady na lakierze sie nie jezdzi...
zapewne w wiekszosci ram jak przypierdolisz w rure to sie wgniecie jeszcze zalezy jak mocno jebniesz...
ja ostatnio nie wskoczylem na murek i napinacz sie przekrecił udezajac w cnc w tylnym trojkat efekt ?? przeciety napinacz na jakies 2mm a w ramie lekko lakier zarysowany
Dlaej obstaje za pitbullem hmmmm ciekawe dlaczego ?? :P
zapewne w wiekszosci ram jak przypierdolisz w rure to sie wgniecie jeszcze zalezy jak mocno jebniesz...
ja ostatnio nie wskoczylem na murek i napinacz sie przekrecił udezajac w cnc w tylnym trojkat efekt ?? przeciety napinacz na jakies 2mm a w ramie lekko lakier zarysowany
Dlaej obstaje za pitbullem hmmmm ciekawe dlaczego ?? :P
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
w moim na 2004 nie odpada lakier co do wytrzymalosci to sie okaze ale watpie zeby cos moglo sie polamac... Jak dla mnie to brzydkie sa naklejki, zwlaszcza ta na gornej rurze z napisem pitbull bardziej podobaly mi sie we wczesniejszych modelach, ktos moze to uznac za + bo rama nie rzuca sie w oczy
Ogolnie to ramka wypasiona :)
Ogolnie to ramka wypasiona :)
Pitbull jest z alu takiego jak kazde inne no. Co tu duzo gadac. Zajebista rama. Konkretna wytrzymalosc, konkretny kawal zlomu po prostu. Wszystko bardzo masywne, ale waga w normie. Lakier... Jak moze lakier odpadac?? Nie wiem. Moze to jakis burak im sie raz zdarzyl (tzn. w colorexie - firmie gdzie DunCony sa malowane). A co do naklejek - widziales kampamni reklamowa DC?? www.duncon.com JKest taka rama z kości. Na naklejce z napisem PITBULL czy TOSA INU czy MASTIFF czy PRESA CANARIO czy AMSTAFF :] jest po prostu zarys kręgów. Taki mały kręgosłup...
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED