Sign DS- Długość ośki suportu
Sign DS- Długość ośki suportu
Cześć
Chciałbym się dowiedzieć jaka ma być w signie ośka suportu (rozmiar)
Aktualnie mam 127,5. Ośka była ok jak był 3 blaty teraz przy jednym blacie i napinaczu kat łańcucha jest chory, łańcuch jest w miare prosto na 7 a na 1,2,3 spada bo ma za duzy kąt, Więc jaka ma być ośka aby załozyć spokojnie napinacz i bez problemu korbę z jednym blatem wie ktoś może?
Pozdrawiam
Chciałbym się dowiedzieć jaka ma być w signie ośka suportu (rozmiar)
Aktualnie mam 127,5. Ośka była ok jak był 3 blaty teraz przy jednym blacie i napinaczu kat łańcucha jest chory, łańcuch jest w miare prosto na 7 a na 1,2,3 spada bo ma za duzy kąt, Więc jaka ma być ośka aby załozyć spokojnie napinacz i bez problemu korbę z jednym blatem wie ktoś może?
Pozdrawiam
Re: Sign DS- Długość ośki suportu
Otóż właśnie przy korbie z jednym blatem mam problem z linia łańcucha i zestrojeniem napinacza bo suport jest za długi, przy 1 z tyłu , łancuch jest krzywo co kończy się obcieraniem o napinacz i spadaniem łancucha, Więc jaki supporty wybrać (długość ośki)
Aktualnie mam 127,5 czyli musi byc coś krótszego ale ile??
http://allegro.pl/suport-fsa-rpm-68-113 ... 92323.html
Tak jak np tutaj kwadrat jest już prawie zaraz po wyjściu z łożyska tylko właśnie chodzi mi o rozmiar ośki jaką wybrać.
Aktualnie mam 127,5 czyli musi byc coś krótszego ale ile??
http://allegro.pl/suport-fsa-rpm-68-113 ... 92323.html
Tak jak np tutaj kwadrat jest już prawie zaraz po wyjściu z łożyska tylko właśnie chodzi mi o rozmiar ośki jaką wybrać.
Załączam zdjęcie może ono coś wyjaśni. po prostu wszystko jest nieco za daleko, dlatego kołka od napinacza muszę zakładać na 1,5 cm podkładkach żeby to jakoś było.
-
- Kontakt:
Zawsze mozesz dolozyc podkladki miedzy korbe a blat, tak samo jak masz podkladki miedzy rolkami napinacza a mocowaniem, chyba najprostszy sposob.