Szukam sprawdzonej kwatery w szklarskiej.

wieloryb26
Kontakt:

Szukam sprawdzonej kwatery w szklarskiej.

Post autor: wieloryb26 »

Witam, wybieram się do ww. miejscowości i szukam kwatery (27.08-03.09). W sieci jest sporo ofert, większość w przystępnej cenie (30-40 zł/os,). Ze znalezieniem "jakiejś" problemu nie widzę, ale może ktoś podzieli się informacją których miejsc lepiej unikać a które są ok? Na miejscu będę też szukał wypożyczalni rowerów dla drugiej połowicy, coś do XC, nic zjazdowego. Co możecie mi polecić (miejscówka + wypożyczalnia)?
Barteqc
Kontakt:

Post autor: Barteqc »

Polecam hotel las może trochę drogo ale naprawdę wygodnie na miejscu jest basen gdzie można się odprężyć po jeździe, bilard, klub, jestem tam co roku w zimę i byłem raz w lato i naprawdę było warto więcej zapłacić polecam! dodam że radiowa trójka ma tam swoją kwaterę na lech bike festiwal i na ferie zimowe
zero100
Kontakt:

Re: Szukam sprawdzonej kwatery w szklarskiej.

Post autor: zero100 »

Barteqc pisze:Polecam hotel las może trochę drogo ale naprawdę wygodnie na miejscu jest basen gdzie można się odprężyć po jeździe, bilard, klub, jestem tam co roku w zimę i byłem raz w lato i naprawdę było warto więcej zapłacić polecam! dodam że radiowa trójka ma tam swoją kwaterę na lech bike festiwal i na ferie zimowe
ale hotel las jest w Piechowicach a nie w Szklarskiej. Jak chcesz wyjść na miasto na piwo i mieć wypożyczalnie pod nosem to hotel las odpada bo jest jakies 4-5km od miasta. Poszukaj czegoś w górnej Szklarskiej.
ODPOWIEDZ