Witam.
Jestem z Dębicy z Podkarpacia i jedyne trasy gdzie mogę dojechać rowerkiem to okoliczne laski Wolica, Stasiówka, Tetmajera i inne.
Ogólnie nie znam gdzieś większych. Kod 39-200 jak by co.
Zna ktoś z was jakąś traskę DH/FR dla początkującego ??
W grę wchodzi jeszcze dojazd z Krakowa ;] Czasami bywam tam.
Do Tarnowa, Rzeszowa spokojnie dojadę. Dojazd max 40km w jedną stronę.
Fajny zjazd dla początkującego. Najlepiej na Podkarpaciu albo na Małopolsce.
Dziękuje i Pozdrawiam
[Podkarpacie - Małopolska] Trasy dh/fr dla początkującego
-
- Kontakt:
Siema.
U mnie w Rzeszowie jest trasa na Słocinie, są hopy różniej wielkości, bandy, korzenie razem to wszystko ma ok. 1km. W żadnym wypadku nie jest to zjazd bo trasa jest płaska. Możesz wpaść to Cię oprowadzimy, ale jeśli nie jesteś samochodem to odradzam przyjazd rowerem z Dębicy na Słocinę(no chyba że masz zamiar nocować).Zajedziesz na miejsce i będziesz tak zmęczony że jazda nie będzie sprawiała Ci przyjemności. Oprócz tego jest kilka dłuższych zjazdów w Białej tylko one natomiast nie posiadają sztucznych przeszkód(bandy,hopy; choć w najbliższym czasie zamierzam się tym zająć). Jak się zdecydujesz to napisz w temacie, coś poradzimy.
U mnie w Rzeszowie jest trasa na Słocinie, są hopy różniej wielkości, bandy, korzenie razem to wszystko ma ok. 1km. W żadnym wypadku nie jest to zjazd bo trasa jest płaska. Możesz wpaść to Cię oprowadzimy, ale jeśli nie jesteś samochodem to odradzam przyjazd rowerem z Dębicy na Słocinę(no chyba że masz zamiar nocować).Zajedziesz na miejsce i będziesz tak zmęczony że jazda nie będzie sprawiała Ci przyjemności. Oprócz tego jest kilka dłuższych zjazdów w Białej tylko one natomiast nie posiadają sztucznych przeszkód(bandy,hopy; choć w najbliższym czasie zamierzam się tym zająć). Jak się zdecydujesz to napisz w temacie, coś poradzimy.
Re: [Podkarpacie - Małopolska] Trasy dh/fr dla początkująceg
Heh...
Tak jak nick Laito96 96 to moj rocznik ;-p wiec mam 15lat ;]
Wiec tylko rowerek pozostaje albo pociąg ;-p
Ale narazie muszę złożyć rowerek, części będę miał w następnym tygodniu ;-p
Dziękuje wam i Pozdrawiam
Tak jak nick Laito96 96 to moj rocznik ;-p wiec mam 15lat ;]
Wiec tylko rowerek pozostaje albo pociąg ;-p
Ale narazie muszę złożyć rowerek, części będę miał w następnym tygodniu ;-p
Dziękuje wam i Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Re: [Podkarpacie - Małopolska] Trasy dh/fr dla początkująceg
W sumie moglibyśmy się umówić z wami na jakiś zjazd Panowie, na babice możnaby się przejechać. Mamy 3 osoby z dcy.