White Industries

lord_danonki
Kontakt:

White Industries

Post autor: lord_danonki »

Witam, jestem nowy i świeży w tematach składania roweru więc, mam takie pytanie. Kupiłem piaste firmy White Industries 32 szprychy QR20 przód, tylko nie zauważyłem, że ta piasta ma tylko 3 otwory na montaż tarczy. Chcę założyć Hayes HF-X 9 HD 203mm, ale nie mogę nałożyć tarczy na piaste (inna średnica i rozstaw śrub). Czy są dostępne tarcze 203mm pod tę piaste? Sprawdzałem Google, Allegro itd. ale nic nie znalazłem. Zamieszczę zdjęcie: http://imageshack.us/photo/my-images/70 ... 13661.jpg/

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam lord_danonki
bamix71
Kontakt:

Post autor: bamix71 »

...nie jestem pewien ale cos Mi tam świta że ta piasta była dedykowana do boxxerów oraz tandemów?nie jestem pewien bo gdzieś tam kiedyś czytałem na temat tej piasty...
Radix
bazooczyskoDH
Kontakt:

Post autor: bazooczyskoDH »

piasta z mocowaniem tarczy na trzy śruby to już niezły antyk:D Nie znajdziesz już do tego tarczy, raczej NIGDZIE ;)
lord_danonki
Kontakt:

Re: White Industries

Post autor: lord_danonki »

Właśnie mam boxxera race, ale za żadne skarby nie wynajde do tej piasty tarczy. Już po raz kolejny ktoś zrobił ze mnie buca :? . No nic dzięki za info pozdrawiam.
ODPOWIEDZ