Odtwarzacz mp3 na rower

BiałyMadball
Kontakt:

Odtwarzacz mp3 na rower

Post autor: BiałyMadball »

Witam... i uprzedzam, że jestem świadomy tego, że umieszczając zaraz link doaukcji wywołam salwy śmiechu itp itd ;) Poza dh też często jeżdżę na szosie i lubię sobie posłuchać muzyki podczas jazdy. Nawet dojeżdżając swoim DH czołgiem gdzieś na trasę, czy na małą "rundę" po mieście. Obecnie używam do tego telefonu (samsung solid) którego wkładam do specjalnej kieszonki umieszczonej z przodu szelki od plecaka. Jest to czasami trochę niewygodne bo jak chcę zmienić utwór to muszę go wyciągnąć i odblokować klawiaturę, no i plączące się kable od słuchawek...

Pytanie do was. Czego obecnie używacie ? Podkreślam, że nie zależy ma na jakiejś super jakości, nie musi mieć nawet wyświetlacza i dużej pamięci. Chcę żeby to było małe no i jak najtańsze (studia doją kasę z człowieka), bo wolę pojechać w góry na rower za tą kasę niż bulić majątek na tego malutkiego iPoda. Znalazłem rzecz która spełnia te wymagania, ale boje się, że ogólne wykonanie i jakość będzie traaaaaagiczna. Podróbka ale kij z tym... byleby wytrzymała pół roku :D

http://allegro.pl/mp3-player-mini-klips ... 16308.html

Kupował to ktoś z was ? Może używacie coś innego w trochę większej cenie, ale fajnego i sprawdzonego :)
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Ja bym kupił w sklepie typu Saturn coś taniego tylko po to żeby mieć blisko na gwarę i łatwą reklamację.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Podróbki ipodów róznego rodzaju czesto BARDZO zafałszowane dane maja. Kup uzywanego ipoda shuffle. W tej cenie spokojnie znajdziesz.
Puncu
Kontakt:

Post autor: Puncu »

Ja używam Pentagramu Fun + słuchawki Philipsa. Ale niestety jest to koszt ok. 100zł
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
lollex
Kontakt:

Post autor: lollex »

BiałyMadball pisze:http://allegro.pl/mp3-player-mini-klips ... 16308.html

Kupował to ktoś z was ? Może używacie coś innego w trochę większej cenie, ale fajnego i sprawdzonego
mam to od 2miesiecy, poza zmiana sluchawek działa, moge polecic, bateria sporo trzyma, wystarczy raz w tygodniu podlaczyc do pc zeby naladowac. Ogołem dobry stosunek jakosci do ceny.
Jaśko
Kontakt:

Post autor: Jaśko »

ja używałem kiedy takiego samego, ale z wbudowaną pamięcią - POLECAM
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

Sprawdź cennik dostaw i kup od razu ze 2. Gwarancja jest, to jak odeślesz jeden, to żebyś miał 2gi do używania. Niektórzy sprzedają po 2 zł ale wysyłka kosztuje 20 i za każdą następną sztukę tak samo.
Z gówna bata nie ukręcisz.
dzemi15
Kontakt:

Post autor: dzemi15 »

Ja Ci mogę polecić iPod'a shuffle, mam to cacko od ponad 3 lat i działa bez zastrzeżeń, ale niestety to już większy wydatek chyba, że znajdziesz używkę w dobrej cenie.
[S]Kask 661 strike r.M http://tnij.com/RwJFU
BH+fox van r +box race 08 http://tnij.com/nOdoF
kamiljot
Kontakt:

Post autor: kamiljot »

Sansa Clip+
małe, z wgranym Rockboxem możliwość idealnego ustawienia pod siebie, możesz sobie przypiąć gdzie chcesz, bo ma klipsa, według mnie najlepsze, co możesz kupić w okolicach 100
_Cycu94_
Kontakt:

Re: Odtwarzacz mp3 na rower

Post autor: _Cycu94_ »

Miałem ipoda nano(starszego), 3x mp4, sony, pentagram i lark. teraz mam tanią mp3 na baterie i stwierdzam że ona jest najlepsza. nie jest mi jej szkoda, nie ma się co popsuć, a kosztowała 15zł w lombardzie.
"Człowieku, przecież wiesz że jesteś w stanie załatwić wszystko tak jak załatwiasz bakanie"
ODPOWIEDZ