Ogłoszenia na giełdzie - ważne!
Ogłoszenia na giełdzie - ważne!
Chciałbym zwrócić uwagę na dublowanie ogłoszeń na giełdzie. Zapewniam, że jedno ogłoszenie w zupełności wystarczy. Za spam na giełdzie przysługują nagrody, dzisiaj zdobywa ją jurasek666 za pobicie rekordu - 20 ogłoszeń tej samej treści, w różnych działach. W przypadku ogłoszeń które są spamem, tak więc występują w większych ilościach wyrzucam je wszystkie.
Tak więc prosiłbym wszystkich o utrzymanie jakiegoś ładu w tym dziale a wszystkim będzie on przydatny.
ps. polecałbym pisać kontakt w treści ogłoszenia, bo wpisując go w odpowiednie pole nie zawsze jest widoczny - nie wiedzieć czemu.
Tak więc prosiłbym wszystkich o utrzymanie jakiegoś ładu w tym dziale a wszystkim będzie on przydatny.
ps. polecałbym pisać kontakt w treści ogłoszenia, bo wpisując go w odpowiednie pole nie zawsze jest widoczny - nie wiedzieć czemu.
Re: Ogłoszenia na giełdzie - ważne!
Ja bym prosił o podawanie cen, a nie 1zł (choć cena też fajna)
. Pisząc do różnych osób o ceny ram narobił mi się syf na gg.

-
- Kontakt:
Simo pisze:Ja bym prosił o podawanie cen, a nie 1zł (choć cena też fajna). Pisząc do różnych osób o ceny ram narobił mi się syf na gg
to powinny być dwa pierwsze przymusowe punkty regulaminu giełdy. Sprzedający powinien znać wartość swojego sprzętu a nie szukać jelenia, a zdjęcia to już podstawa, przynajmniej jedno bo po co tracić czas na czekanie skoro można od razu się zdecydować lub rozmyślić i nie zawracać sobie i komuś głowy.Jarell20 pisze:I niech wszyscy wrzucaja fotki swojego produktu to bardzo pomoze
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
Skoro sa kary za dublowanie ogloszen, to moze pora wprowadzic mozliwosc edycji w/w? Nie ukrywam ze ulatwilo by to sprawe. Sam musialem dodawac po kilka ogloszen poniewaz gdzies np w opisie popelnilem blad..... Niestety wiem ze moja prosba trafi w pustke, tak jak wiele innych, oraz tak jak lista bledow na forum, przez ktore np: nie da sie wyszukiwac oraz odczytywac wiadomosci, gdyz kolor tekstu jest prawie jednolity z tlem.....
LEGO Custom Valve Caps- http://allegro.pl/show_item.php?item=2037955383