Ogłoszenia na giełdzie - ważne!

GgG
moderator
Kontakt:

Ogłoszenia na giełdzie - ważne!

Post autor: GgG »

Chciałbym zwrócić uwagę na dublowanie ogłoszeń na giełdzie. Zapewniam, że jedno ogłoszenie w zupełności wystarczy. Za spam na giełdzie przysługują nagrody, dzisiaj zdobywa ją jurasek666 za pobicie rekordu - 20 ogłoszeń tej samej treści, w różnych działach. W przypadku ogłoszeń które są spamem, tak więc występują w większych ilościach wyrzucam je wszystkie.
Tak więc prosiłbym wszystkich o utrzymanie jakiegoś ładu w tym dziale a wszystkim będzie on przydatny.

ps. polecałbym pisać kontakt w treści ogłoszenia, bo wpisując go w odpowiednie pole nie zawsze jest widoczny - nie wiedzieć czemu.
Simo
Kontakt:

Re: Ogłoszenia na giełdzie - ważne!

Post autor: Simo »

Ja bym prosił o podawanie cen, a nie 1zł (choć cena też fajna) :D . Pisząc do różnych osób o ceny ram narobił mi się syf na gg.
hill14
Kontakt:

Post autor: hill14 »

i dobrze nareszcie będzie koniec spamu
maciek000111999
Kontakt:

Post autor: maciek000111999 »

a kto otrzyma nagrode za to ze przez kilka miesiecy w giełdzie gdy kliknie sie kupie ogólne wyswietla się 1 ogłoszenie a odsłon tego ogłoszenia jest ok 4000
Jarell20
Kontakt:

Post autor: Jarell20 »

I niech wszyscy wrzucaja fotki swojego produktu to bardzo pomoze :twisted:
http://patrykfr.pinkbike.com/

https://www.instagram.com/kolek_czc?igsh=ZW84MnIyYmpvZmE0
mysticar
Kontakt:

Post autor: mysticar »

Simo pisze:Ja bym prosił o podawanie cen, a nie 1zł (choć cena też fajna) :D . Pisząc do różnych osób o ceny ram narobił mi się syf na gg
Jarell20 pisze:I niech wszyscy wrzucaja fotki swojego produktu to bardzo pomoze :twisted:
to powinny być dwa pierwsze przymusowe punkty regulaminu giełdy. Sprzedający powinien znać wartość swojego sprzętu a nie szukać jelenia, a zdjęcia to już podstawa, przynajmniej jedno bo po co tracić czas na czekanie skoro można od razu się zdecydować lub rozmyślić i nie zawracać sobie i komuś głowy.
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
Arkadikos
Kontakt:

Post autor: Arkadikos »

maciek000111999 pisze:przez kilka miesiecy w giełdzie gdy kliknie sie kupie ogólne wyswietla się 1 ogłoszenie a odsłon tego ogłoszenia jest ok 4000
Skoro już poruszyłeś ten temat to w imieniu kumpla (który i tak już nie jeździ) prosiłbym o nieskładanie mu ofert ;) albo najlepiej usunięcie tego posta.
ryżu_
Kontakt:

Post autor: ryżu_ »

Skoro sa kary za dublowanie ogloszen, to moze pora wprowadzic mozliwosc edycji w/w? Nie ukrywam ze ulatwilo by to sprawe. Sam musialem dodawac po kilka ogloszen poniewaz gdzies np w opisie popelnilem blad..... Niestety wiem ze moja prosba trafi w pustke, tak jak wiele innych, oraz tak jak lista bledow na forum, przez ktore np: nie da sie wyszukiwac oraz odczytywac wiadomosci, gdyz kolor tekstu jest prawie jednolity z tlem.....
ODPOWIEDZ