Kiera i mostek Darta do DH

DHKarol
Kontakt:

Kiera i mostek Darta do DH

Post autor: DHKarol »

Mam pytanie
Czy kierownica Datrmoor Rifle i Mostek Dartmoor Fury 45mm nadają się do DH lub FR na początek?
[S]
-Kiera Truvativ Riserbar
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

Kiera out, jak z darta to kup nitro, albo szukaj fatboy"a, mostek jak najbardziej się nada.
Back in black
CEZAR
Kontakt:

Post autor: CEZAR »

Racja, kiery dartta to naprawde rysykowanie zycia, kolegi rifle tak skończyła: http://www.pinkbike.com/photo/6669909/ Skoczył z krawęznika, dodam że miał amortyzator. Jak dart to nitro po podobno naprawde mocne. Osobicie mam funna dh i naprawde polecam, jedynym minusem jest slaby lakier, jak dokrecisz klamki hamulca to juz lakier zaczyna odpadać :/
http://cezar-mtb.pinkbike.com/
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

"skoczył z krawężnika" - a to że jeździł xxx h wcześniej, ileś tam niedolotów, gleb itd. to nic, prawda?
Tam nie ma przypadkiem anody?

Ile masz kasy na ten set?
oliano_italiano
Kontakt:

Post autor: oliano_italiano »

Akurat kiera Dartmoor Nitro jest godna polecenia. Sam jej uzywam od poczatku sezonu i zlego slowa o niej powiedziec nie moge. Pierwsza, ktora chcialem kupic byl Spank Spike Evo 777, jednak kolega przekonal mnie do Dartmoora i nie zaluje. Co do w/w mostka wypowiedziec sie nie moge, jednak sam uzywam Dartmoora Funky z 2011, rowniez od poczatku sezonu i podobnie jak kiera, trzyma sie bardzo dobrze ;)
Stare mity o pekajacych Dartmoorach wedlug mnie odeszly w niepamiec. Ta firma z roku na rok poprawia swoje produkty i na ta chwile ich produkty na prawde sa godne polecenia.
gg: 5838449
XxUzixX
Kontakt:

Post autor: XxUzixX »

Ja osobiście miałem kilka kierownic dartmoor i nic się nie działo.. wszyscy są uprzedzeni do dartmoora nie wiem dlaczego. Póki nie spróbujesz, nie dawaj błędnych informacji...
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Uprzedzeni, bo to katalog, a mówienie o "poprawianiu" produktów, to nadużycie - po prostu renoma im się wyrobiła i mogą pozwolić sobie na kupno lepszej jakości sprzętu (nie sprawdzałem organoleptycznie, po prostu domniemam z wyżej wymienionych opinii), z lepszych materiałów, podwyższając lekko cenę, lub pozostając przy tej samej.
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

CEZAR pisze:Jak dart to nitro po podobno naprawde mocne
Szczerze to sam się zdziwiłem, bedę ja polecać pod tym względem, moja niedawno zniosła dzwon że aż mostek przekręciło i dalej jest prosta.
Back in black
ODPOWIEDZ